ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/05

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 11 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το σπουδαίο νέο της Τετάρτης είναι η είσοδος του Δία στον Κριό. Κατά τα άλλα, οι κύριες όψεις της Σελήνης είναι η αντίθεσή της από την Παρθένο με τον Άρη στους Ιχθύς που δημιουργεί νευρικότητα, βιασύνη και υψηλούς τόνους στην επικοινωνία.

Κατά τ’ άλλα, είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που βοηθά να διορθώσουμε κακώς κείμενα στη συμπεριφορά ή στις σχέσεις μας και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις βραδινές ώρες που αφενός μας κάνει να δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε σε κουραστικές δραστηριότητες είτε μας δημιουργεί μια αίσθηση ασάφειας.

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στο ζώδιό σας ήταν 12 χρόνια πριν κι από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολύ περισσότερα σάς δυσκόλεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Από σήμερα, όμως, επιστρέφει στο ζώδιό σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του ευεργέτη πλανήτη Δία στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο πριν το δικό σας λειτουργεί τις περισσότερες φορές σαν ένας φύλακας άγγελος που σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές- ειδικά στα επαγγελματικά. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα κιόλας ο Δίας στον Κριό, μέσα στον τομέα που κυβερνά τους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Κατά τα άλλα η μέρα σάς βρίσκει με διάθεση να μαζέψετε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να απολαύσετε ένα βράδυ με τους αγαπημένους σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2022 μέχρι σήμερα σάς βοήθησε να ανοίξετε κάπως τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Και τώρα που ο Δίας περνά στον Κριό είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Μέχρι το απόγευμα σήμερα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Κριό πλέον θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να σημειώσετε και πρόοδο είτε στις σπουδές, είτε στην δουλειά είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση στον Κριό κι από ‘δω και κάτω τίποτε επιφανειακό τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας δεν θα έχει πια θέση στη ζωή σας. Προτεραιότητα πλέον γίνεται η σταθερότητα συναισθημάτων και οικονομικών συνθηκών. Ο Δίας θα βοηθήσει να τα πάτε και στα δύο καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Δία μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Όμως αυτή η θέση του Δία μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Κατά τα άλλα είναι μια μέρα που μπορεί να σας δημιουργεί λίγο μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή και τα θέματα της υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας περνά στον τομέα της εργασίας αλλά και των καθημερινών σας υποχρεώσεων απέναντι στο σπίτι και στη φυσική σας κατάσταση, μετά από μια περίοδο που δοκίμασε τις αντοχές όλων. Ονειρευτείτε και ξεκινήστε με μικρά και σταθερά βήματα να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Κατά τα άλλα η φιλική Σελήνη στην Παρθένο θα είναι βοηθητική για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας περνά στον φιλικό σας Κριό ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, του έρωτα, των χόμπι και των πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να μην είναι τόσο χαλαρή για σας γιατί μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις ή μια αίσθηση μεγαλύτερης σύγχυσης για μια σχέση ή συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ο Δίας προχωρά στον Κριό στη βάση του Ηλιακού σας ωροσκοπίου στον 4ο οίκο που συνδέεται με τις ρίζες σας, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και τον χώρο του σπιτιού. Κάποιους, μπορεί η μοναξιά να σας έπεισε ότι σας λείπει η συντροφικότητα και να είστε πιο δεκτικοί στην προοπτική συμβίωσης ή της δημιουργίας της δικής σας οικογένειας. Προσέξτε τους υψηλούς τόνους το μεσημέρι.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Κριό, ο Δίας θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το επικοινωνιακό σας στυλ, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά πεδία, να προωθήσετε την δουλειά ή τα ταλέντα σας. Από την άλλη, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση τις βραδινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας παίρνει την άγουσα από το ζώδιό σας σήμερα, προσωρινά βέβαια καθώς θα επανέλθει στο τέλος Οκτωβρίου, έχοντας φυσικά αφήσει παρακαταθήκη μια ανανεωμένη αίσθηση πίστης στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Από ‘δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά, αλλά γενικότερα η απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/05/2022 – 15/05/2022