ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/03

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκεύη, 11 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το συναίσθημα γίνεται προτεραιότητα με τη Σελήνη στον Καρκίνο κι έτσι όλοι γινόμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι και κάπως περισσότερο κυκλοθυμικοί. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορεί στο τέλος να μας φέρει τη λύση αρκεί να ενδώσουμε στην τάση που δημιουργεί να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας και αυτά που επιθυμούμε.

Τις απογευματινές ώρες αυξάνεται κάπως η νευρικότητα, αφού η Σελήνη σχηματίζει δύο κάπως άβολες όψεις με τον Άρη και με την Αφροδίτη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μία από τις μέρες που πρέπει να δείξετε προσοχή στο πώς μιλάτε στους άλλους και πώς τους επηρεάζετε όταν συζητάτε μαζί τους. Μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν, στους φίλους και τους συνεργάτες σας ειδικά, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί ίσως ακουστείτε «περίεργα» στους άλλους. Οι οικογενειακές σχέσεις και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι ευνοείται από τη Σελήνη στον Καρκίνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία από τις θετικές μέρες της εβδομάδας είναι η Παρασκευή που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους άλλους πιο εύκολα και ενισχύει την εξωστρέφειά σας. Ίσως αυτό το διάστημα σας απασχολούν πολλά κι έχετε απομακρυνθεί κάπως με τους δικούς σας ανθρώπους. Η Σελήνη στον Καρκίνο επαναφέρει την πιο χαλαρή σας διάθεση και σας βάζει στη διαδικασία να μοιραστείτε ξανά τις σκέψεις σας με τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας και περνά στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες της ζωής σας. Δεν είναι αρκετό να σας αρέσει η δουλειά σας, πρέπει στο τέλος του μήνα να μπορεί να υποστηρίξει το lifestyle που θέλετε να έχετε. Ο τομέας της οικονομικής ασφάλειας γίνεται προτεραιότητα κι ίσως σας αγχώνει αρκετά.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή στρέφεται στις προσωπικές υποθέσεις σας με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Μαζί της έρχεται κι ένα πιο θετικό σαββατοκύριακο. Η Σελήνη σας βοηθά να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν, ενισχύει τις σχέσεις σας και μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Ίσως έχει έρθει η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε να πιεστείτε γι’ αυτές σε αυτή τη φάση και να μην παρασυρθείτε στις αποφάσεις σας ακόμα κι από τους πιο δικούς σας ανθρώπους. Ίσως είναι καλύτερο να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και να δώσετε χώρο στη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να οδηγήσουν αυτά τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας των επαγγελματικών και της καριέρας, σας απασχολεί περισσότερο τελευταία κι ίσως αυτό το άγχος να επηρεάζει και τον τρόπο που βιώνετε τις προσωπικές σχέσεις σας. Από σήμερα όμως, που περνά η Σελήνη στον Καρκίνο, η διάθεση σας βελτιώνεται και οι φιλικές σας σχέσεις ευνοούνται. Εκμεταλλευτείτε αυτή και τις επόμενες μέρες για συναντήσεις με φίλους και εξόδους.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε κατάσταση σήμερα, είτε στον χώρο της εργασίας σας είτε στην καθημερινότητά σας. Ίσως κάποιος στο χώρο της δουλειάς σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο και χρειαστεί να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας. Από σήμερα γίνεστε πιο «ορατοί» στη δουλειά αφού η Σελήνη περνά στον τομέα της καριέρας σας. Αξιοποιήστε την ορατότητα προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς και η Σελήνη στον Καρκίνο, δείχνουν ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να προοδεύσετε, ενώ εσείς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Η Σελήνη σας δίνει τη βοήθεια για να ελευθερωθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Κι από την άλλη το τρίγωνό της με τον Ερμή βοηθά να σχεδιάσετε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα χωρίς να δίνετε σημασία στη γνώμη των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προσωπικά σας ζητήματα σας απασχολούν σήμερα, μία μέρα πιο συναισθηματική και ασταθή για την ψυχολογία σας. Αν δεν ξέρετε τις απαντήσεις στα διλήμματα που έχετε στο μυαλό σας, περιμένετε μία πιο ξεκάθαρη μέρα για μία δεσμευτική απόφαση. Επίσης ίσως σας απασχολούν και οικονομικά ζητήματα ή και οι ανάγκες ατόμων από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είμαι μία μέρα κατά την οποία η δράση και ο λόγος σας, βοηθούν στο να λυθούν προβλήματα και να έχετε αποδοχή από τους άλλους σε συζητήσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Αν είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα σε αυτούς τους τομείς τώρα μπορείτε να λειάνετε το έδαφος. Η μέρα επίσης ευνοεί την ομαδική δουλειά. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά συγκεντρώνουν την προσοχή σας. Δεν είναι απίθανό σήμερα να καταλάβετε πόσο επηρεάζεται η διάθεσή σας από την κατάσταση των οικονομικών σας. Όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι παραμείνετε τόσο πιο πιθανό είναι να ολοκληρώσετε όσα έχετε να κάνετε σήμερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ευνοεί τις συνεργασίες σας και τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Ερμή στο ζώδιό σας, βοηθά να κάνετε κάποιες διαπιστώσεις για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα και ίσως σας ωθεί να αποφασίσετε κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας και των παιδιών και σας ευνοεί ιδιαίτερα. Κι αφού θα παραμείνει εκεί όλο το σαββατοκύριακο, αυτό προμηνύεται ευχάριστο για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες