ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 10 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο σε όψεις και μας επιτρέπουν να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων. Είναι καλή ευκαιρία για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές. Μια προσοχή χρειάζεται στις ερωτικές μας επιλογές γιατί η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε να δίνουμε και να παίρνουμε υποσχέσεις πιθανώς χωρίς αντίκρισμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση στα έξοδα και κυρίως στις αγορές μας γιατί τείνουμε να είμαστε υπερκαταναλωτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής προσέξτε όμως μην σπαταλάτε χρήματα εκεί που μπορεί να είναι πιο έντονη με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία. Κατά τά άλλα, η μέρα σας βγάζει μια διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε. Γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό Σαββατοκύριακο ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή  είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε στην οικογένεια σας. Όμως είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο. Χαρίστε, ανακυκλώστε, πουλήστε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε για καιρό και απλώς στέκεται στη μέση και εμποδίζει την ενέργεια να ρέει στον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο ενεργοποιεί τις έγνοιες περί καριέρας και τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά. Δεν είναι πολύ ξεκούραστο το Σαββατοκύριακα του Ιουνίου αυτό αλλά σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε. Από την άλλη προσέξτε την αμετροέπεια με αυτή την όψη καθώς θα έχετε την τάση να πείτε πολλά χωρίς να τα περνάτε από κάποιο φίλτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να κανονίσετε μια έξοδο ή να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, ή να ασχοληθείτε με κάτι που σας έχει λείψει πολύ. Προσέξτε τις υπερβολές. Θα χρειαστεί να ορθώσετε την θέληση σας για να αποφύγετε να χαλάσετε το πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο είτε αφορούν τις υποχρεώσεις σας στην οικογένεια αλλά και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη τάση να ξοδέψετε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, σας υπενθυμίζει και τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση και τη φροντίδα του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε ένα πυρετό συζητήσεων, επαφών πλήρους κοινωνικοποίησης. Πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά κάπως μυστικά. Βέβαια αν ακούσετε υποσχέσεις για πολλά κεράσια τη συγκεκριμένη μέρα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι καθώς η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι διάχυτα αλλά πιθανώς οι υποσχέσεις να μη τηρούνται.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι έντονο και θα σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους για θέματα που σχετίζονται ίσως με τη δουλειά αλλά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ανάγκες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είναι και διασκεδαστικό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας κάνει κάπως υπερβολικούς σε θέματα εξόδων κι αυτό ακόμη είναι κάτι που πρέπει να περιορίσετε ειδικά αν δεν έχετε ανάγκη να κάνετε σημαντικές αγορές αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πολύ πιο αισιόδοξο και «ανεβαστικό» Σαββατοκύριακο ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που πολλές φορές οδηγεί σε υπερβολές ή υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο και επίσης φροντίστε εκτός από ερωτικές ή άλλες υποσχέσεις να μην ξοδέψετε και πολλά χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στο σπίτι με κάποιο μέλος του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είτε με τον σύντροφο σας. Συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας προτρέπει να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχετε για να μην «καείτε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι από τα πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακά για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας προτρέπει να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί στην ερωτική σας ζωή τουλάχιστον. Ωραίοι οι ενθουσιασμοί αλλά μην συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν γεμίζουν πλήρως επειδή νιώθετε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και γενικώς να μην κάνετε τίποτα το Σάββατο καλά θα κάνετε να ακούσετε την καρδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μη συγκρατείστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας, κάνοντας σας λίγο πιο  ευαίσθητους από τη μια αλλά και πολύ πρόθυμους να βγείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Βέβαια, η μέρα αυτή θέλει προσοχή κάπως στις υπερβολές είτε σε γευστικούς πειρασμούς είτε γενικότερα σε έξοδα και αγορές αλλά σαν ατμόσφαιρα η όψη αυτή δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα.