ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με πίεση καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο που θα είναι ακριβείας το βράδυ της Τετάρτης αλλά η επιρροή διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο την ενεργοποιεί με τα εξάγωνα που σχηματίζει και με τους δυο πλανήτες.

Στη θετική έκφανση της όψης μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη για να ασχοληθούμε με δύσκολα ή επίπονα θέματα και να έχουμε παράλληλα την αντοχή και την υπομονή που δίνει ο Κρόνος προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας μακροπρόθεσμα. Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα μεταβλητά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση ή και αυξημένο στρες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις ή να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτητική η μέρα για όλους μας με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο και για εσάς αυτή ή όψη μπορεί να έχει επιρροή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή τους στόχους που έχετε για το μέλλον. Τιθασεύστε τον ενθουσιασμό σας σε νέες γνωριμίες. Δώστε χρόνο να σας αποδείξουν πόσο σας αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κύρια επιρροή της Τρίτης αφορά τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Αποφύγετε ρίσκο, προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και φανείτε ψύχραιμοι στις σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη φιλοξενεί μια όψη που μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη. Σήμερα προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μας εμποδίζει στη δράση μας. Για εσάς, η όψη Άρη – Κρόνου που ολοκληρώνεται το βράδυ μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη φιλοξενεί τη «βαριά» σύνοδο Άρη – Κρόνου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Οι δεσμεύσεις σήμερα και αύριο δεν προτείνονται οπότε καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας πριν απαντήσετε θετικά σε κάτι.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Άρης συναντά σε όψη συνόδου τον Κρόνο δημιουργώντας κάποια σύννεφα στη διάθεσή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Δεν είναι ανάγκη  να πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις ή να «τρέξει» τα πράγματα τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα φιλοξενεί τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται το βράδυ και μπορεί να έχετε μια αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Στην πορεία του μήνα η κατάσταση θα ξεμπλοκάρει σίγουρα. Κερδίστε χρόνο και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή κινήσεις απελπισίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με πίεση καθώς ο Άρης συναντά το βράδυ της Τετάρτης τον Κρόνο στους Ιχθύς σε κόντρα με το ζώδιό σας και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου ολοκληρώνεται το βράδυ βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μη τη λάβετε ξεκάθαρα. Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα όπως και αύριο τι λέτε, πως το λέτε και πόσο ανοιχτά βιβλία είστε για ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα φιλοξενεί την απαιτητική όψη Άρη – Κρόνου που επηρεάζει τη σημερινή μέρα περισσότερο και σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Όμως σήμερα που συναντιούνται Άρης και Κρόνος στο ζώδιό σας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Προσοχή σε σπορ, στην οδήγηση και γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο. Μην εξαπολύετε το θυμό σας ανεξέλεγκτα.