ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις τάσεις φυγής εντείνει για όλα τα ζώδια σήμερα η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς μαζι με τις Ποσειδώνιες όψεις αυτών των ημερών. Μας προκαλεί νοσταλγία για τις εποχές που τα Χριστούγεννα σήμαιναν χαρά, γιορτές και ταξίδια. Από την άλλη εντείνει και τη σύγχυση για ό,τι δεν ξεκαθαρίζεις εξαιτίας των συνθηκών της ζωής μας.

Το φεγγάρι αυτό λειτουργεί ενισχυτικά για τη διαίσθησή μας, κάνει τα όνειρά πιο ζωντανά και είναι θετική για τα ζώδια σήμερα σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δράση και την τετράγωνη λογική σκέψη.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Αρκετό παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας ίσως φέρουν οι Ποσειδώνιες όψεις και η Σελήνη στους Ιχθύς. Μπορεί να σας απασχολήσει ένα μυστικό που ίσως βγει στην επιφάνεια αυτές τις μέρες είτε αφορά εσάς είτε πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Τραύματα του παρελθόντος αναμοχλεύονται. Ίσως σας δημιουργηθούν τάσεις φυγής και απομόνωσης. Μην είστε επικριτικοί με τους άλλους όταν σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Ιδιαίτερα κοινωνικοί θα είστε αυτές τις μέρες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει κάποιος φίλος, που ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι ή εμφανίζει παράξενη συμπεριφορά κι ίσως χρειαστεί να έχετε έντονη συζήτηση μαζί του. Η Σελήνη στους Ιχθύς ίσως αφορά έναν νέο στόχο στον οποίο μπορεί να σας βοηθήσει έναςφίλος. Αν έχετε στο νου σας κάποιες αγορές που αφορούν την τεχνολογία τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για μία έρευνα αγοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής ζωής, αφορά η Σελήνη στους Ιχθύς για σας. Ενδεχομένως θα σας προτείνουν μία προαγωγή ή μία νέα δουλειά ή άλλαζουν οι συνθήκες στη δουλειά που ήδη έχετε και πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτές. Ίσως το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει σε σχέση με τους στόχους σας κι ίσως αυτό σας προκαλεί απογοήτευση αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σήμερα πάντως αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι οι υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς ίσως σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις επαφές με το εξωτερικό, τις σπουδές, το διαδίκτυο και τις νομικές υποθέσεις σας. Από την άλλη ίσως υπάρχει μία τάση για σύγχυση εξαιτίας των Ποσειδώνιων όψεων, που σας εμποδίζει να βγάλετε άκρη. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες. Οι τάσεις φυγής ενισχύονται.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Τα οικονομικά σας επηρεάζει η Σελήνη στους Ιχθύς κι ίσως σήμερα καταφέρετε να έχετε ένα έσοδο που δεν περιμένατε. Προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τα οικονομικά αυτό το διάστημα και αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. Αν η ερωτική σας ζωή σάς φαίνεται στάσιμη κάντε υπομονή μέχρι το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, που θα αλλάξει αυτή την αίσθηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως εξετάζετε προσεκτικά αυτές τις σχέσεις στη ζωή σας, ίσως κάποια από αυτές φτάνει σε μία κρίσιμη καμπή και χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις. Ο τομέας αυτός όπως και να χει θα σας απασχολήσει. Σήμερα θα πρέπει να αφοσιωθείτε στις συνεργασίες ακόμα κι αν σας δυσκολεύει αφού η μέρα αυτή είναι μέρα που εστιάζει στο «εμείς».

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Μία μικρή αλλαγή σε θέματα δουλειάς, φέρνει η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα. Ίσως αναλάβετε νέες ευθύνες ή χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέες συνθύκες. Αν σχεδιάζετε κάτι σημαντικό στα επαγγελματικά χρειάζεται ίσως να ελέγξετε τα πράγματα περισσότερο. Βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η προσοχή σας στρέφεται στην ερωτική σας ζωή, σε όσα σας ευχαριστούν, στις φιλίες και στα θέματα παιδιών. Αν είστε μόνοι ίσως προκύψουν τώρα νέες γνωριμίες, ενώ αν βρίσκεστε σε σχέση είναι η ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας μάλλον φαίνεται να έρχεται πιο κοντά στην πραγματοποίηση της. Η μέρα ενδείκνυται και για διασκέδαση.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού στρέφεται η προσοχή σας. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή μία μετακόμιση, ή να πρέπει να ασχοληθείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι μέρες οι οποίες μπορεί να αναμοχλεύσουν θέματα από το παρελθόν. Τα ερωτικά και τα οικονομικά σας ζορίζουν ιδιαίτερα ενώ το συναίσθημά σας είναι έντονο σήμερα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μία έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας ίσως φέρει η μέρα σήμερα, αλλά και κάποια ασάφεια που μπορεί να αφορά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια ή τις συμφωνίες σας. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ είναι μία θετική περίοδος να διαφημίσετε τη δουλειά σας, όπως κι αν είστε καλλιτέχνες. Από την άλλη η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει κάπως πιο ευαίσθητους σε συναισθηματικό επίπεδο με τους άλλους.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Στα ερωτικά και στα οικονομικά σας δεν μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα τα επόμενα βήματά σας αφού οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς. Ίσως τώρα αυξηθεί το εισόδημά σας, ενώ όλα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα από την επόμενη εβδομάδα. Περισσότερη τύχη στον τομέα των οικονομικών θα φέρει ο Δίας περνώντας στους Ιχθύς από τις 29/12.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη βρίκσεται στο ζώδιό σας και το πρώτο της τέταρτο σχηματίζεται εκεί με τον Ποσειδώνα την αυριανή μέρα. Με κάποιο τρόπο, αυτό σας βάζει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Δείξτε προσοχή στα θέματα υγείας. Η διαίσθησή σας θα είναι πιο έντονη αυτές τις μέρες. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας για να μην παραλείψετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει