ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/12

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μέχρι το βράδυ της Κυριακής και μολονότι θεωρητικά είναι στο σπίτι της, βρίσκεται  σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό. Το Σάββατο είναι πιο βατή μέρα και μας καλεί να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι ή και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε. Την ίδια μέρα, υπάρχει αλλαγή ζωδιακής θέσης για την Αφροδίτη που προχωρά στον Αιγόκερω, δημιουργώντας θετικότερες προδιαγραφές για τα ζώδια της Γης. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι θα την έχουν απέναντι τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες Κριοί, χρειάζεται να χαλαρώσετε λίγο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μια βόλτα στη φύση ή έστω μερικές ώρες εκτός σπιτιού θα ήταν η τέλεια διέξοδος αλλά ακόμη κι αυτό αν δεν καταφέρετε να κάνετε, ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει χαρά. Εκτός των άλλων, θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα έντονη περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο από τώρα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρόγραμμα σήμερα είναι φορτωμένο σε αυτή τη φάση. Το καλό είναι όμως, ότι θα είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και θα ανταποκριθείτε περίφημα, ενώ θα βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Μόνο μην κάνετε υποσχέσεις στους άλλους γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε σε όλα ειδικά. Το Σάββατο παίρνει θέση στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη βελτιώνοντας τις προοπτικές στην προσωπική σας ζωή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και οι σχέσεις σας με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί ταυτόχρονα, να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε που είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση το Σάββατο είναι πιο ήπια και πιο διασκεδαστική μέρα. Μετά έχουμε κι αλλαγή θέσης για την Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να γίνετε λίγο πιο κυκλοθυμικοί. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά και να αναλογίζεστε και τι σκέφτεται η άλλη πλευρά. Σήμερα, κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, είναι είναι μια βόλτα, είτε είναι να αράξετε σπίτι με το αγαπημένο σας βιβλίο ή να κάνετε και μια εκδρομή. Το Σάββατο έρχεται απέναντι από το ζώδιο σας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο για σας που εκτείνεται μέχρι τις αρχές τις νέας χρονιάς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αυξάνετε η ανάγκη σας για ξεκούραση, για περισσότερο ύπνο και για χαλαρές δραστηριότητες. Από την άλλη όμως, μπορεί να έχετε διάφορες υποχρεώσεις, εκκρεμότητες της δουλειάς και αυτό να σας κάνει να νιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι. Μην πιεστείτε παρ’ όλα αυτά, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό και επικεντρωθείτε μόνο σε 2-3 πράγματα που είναι πολύ σημαντικό να φέρετε εις πέρας, και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Αιγόκερω δίνοντας έμφαση από δω και κάτω και μέχρι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε θέματα εργασίας, υγείας και εμφάνισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, θα σας έρχονται προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς που θα είναι δύσκολο να πείτε «όχι» σε κάποιες. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό είναι να σκεφτείτε την ψυχική σας ηρεμία πριν πείτε «ναι» σε κάτι.  Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και ασχοληθείτε μόνο με αυτό που σας ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο. Το Σάββατο παίρνει θέση στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη διευκολύνοντας ιδιαίτερα τα θέματα των σχέσεων και τα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα κι αν πρόκειται να πάτε μια εκδρομή, τα επαγγελματικά ενδέχεται να παραμείνουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Μπορεί μάλιστα, να έχετε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιο συνεργάτη που θέλετε δε θέλετε θα πρέπει να ανταποκριθείτε εις βάρος βέβαια της δικής σας ξεκούρασης. Γενικά, είναι κάπως πιο πιεστικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν βάλετε όμως, όρια θα μπορέσετε να κάνετε αυτά που θέλετε. Το Σάββατο έχουμε αλλαγή θέσης και για την Αφροδίτη που προχωρά στον Αιγόκερω και δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια πρόταση από κάποιον συνεργάτη ή φίλο που θα σας ενθουσιάσει είτε αυτό αφορά ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ είτε ακόμη κι ένα ταξιδάκι ή μια δραστηριότητα που θα απολαύσετε. Νιώθετε λίγο πιο ήρεμοι γενικά, οπότε καλά θα κάνετε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο στο έπακρο. Το Σάββατο προχωρά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη βοηθώντας ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις δοσοληψίες σας στην καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, νιώθετε πιο εσωστρεφείς. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από τα κοινωνικά και τις επαφές με τους άλλους. Ακόμα κι αν είστε από τη φύση σας κοινωνικά όντα και θέλετε την ανθρώπινη επαφή κάποιες μέρες, καλό είναι να θυμάστε τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση όταν είστε μόνες-οι.  Το Σάββατο αλλάζει ζωδιακή θέση και η Αφροδίτη που προχωρά στον Αιγόκερω δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση το επόμενο διάστημα στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας κάνει πιο πρόθυμους να ψάξετε για καλή παρέα και κάποιες διασκεδαστικές στιγμές με φίλους. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να μην βγάλετε από το μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα τα οποία σκέφτεστε με ενθουσιασμό που αφορούν, είτε τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το Σάββατο έχετε επισκέψεις! Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς χαρίζοντας σας περισσότερη γοητεία και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο, χωρίς να ασχοληθείτε πολύ. Να το θυμάστε αυτό γιατί η μέρα μπορεί να γίνει πιεστική με όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Δείτε πως μπορεί αλλάζοντας έστω κάτι στο περιβάλλον σας να σας δώσει ώθηση και να σας ενθαρρύνει. Αλλά μην ξεχνάτε να το ρίξετε και λίγο έξω. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Αιγόκερω θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο παρασκήνιο αλλά θα σας κάνει και λίγο πιο κλειστούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι πιο ευχάριστο και θα υπάρχει καλύτερη ροή στις εξελίξεις ενώ και οι υποχρεώσεις που έχετε θα βγαίνουν αβίαστα σε σχέση με άλλες μέρες. Να είστε θετικοί και δεκτικοί γιατί αυτό θα σας έρθει μπούμερανγκ από τους ανθρώπους γύρω σας. Ακόμη είναι μια μέρα που ο λόγος σας μετράει ενώ και οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Το Σάββατο η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και τους στόχους σας μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς.