ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου.

Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα, το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας θα είναι διάχυτη τουλάχιστον αυτές τις μέρες. Δύσκολες όψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Από σήμερα και μέχρι αύριο Πέμπτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Κρόνο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Για σας, οι όψεις Ερμή – Άρη – Κρόνου μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι όψεις αυτές χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, οι όψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Είστε από τα ζώδια που πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί.

ΛΕΩΝ:

Η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε τουλάχιστον για κάποιες μέρες, ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που τώρα κορυφώνεται.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και στην οδήγηση και μην χάνετε αναίτια το χρόνο σας για να διαπληκτίζεστε με αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κυβερνήτης σας Ερμής συμμετέχει σε απαιτητικές όψεις σήμερα με τον Άρη και τον Κρόνο βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει.

ΖΥΓΟΣ:

Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή του τετραγώνου Άρη – Κρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Ερμής στο Σκορπιό που συμμετέχει σε όψεις σήμερα με τον Άρη και τον Κρόνο δεν αγαπά τις ανοιχτές και αποκαλυπτικές προσεγγίσεις μια μέρα σαν την σημερινή. Εστιάστε καλύτερα στους δικούς σας στόχους, ρίξτε το στη δουλειά και μην μπαίνετε σε διαδικασία να πείσετε κάποιους που βλέπετε ότι προβάλλουν αντιστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Για όλα τα ζώδια, σήμερα υπάρχουν απαιτήσεις με τις όψεις Ερμή – Άρη – Κρόνου. Και για σας αυτές οι όψεις μπορεί να έχουν επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές.  Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα από λογαριασμούς ή από έλλειψη ικανών εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ερμής και Άρης τα «βάζουν» με τον Κρόνο σε όλα τα ζώδια σήμερα και ειδικά με το δικό σας. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας, μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Οι όψεις της Τετάρτης ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Κρόνο μπορεί να αναχαιτίσουν προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλουν κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στην λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021