ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια δυναμική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί να δυσκολέψει λίγο την καθημερινότητα με καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Ευτυχώς στην πορεία η μέρα γίνεται πιο άνετη καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως δυο τομείς τις σχέσεις μας και την δημιουργική ή καλλιτεχνική μας έκφραση. Εκμεταλλευόμαστε αυτή την όψη αν αποφασίσουμε να βάλουμε να δημιουργήσουμε τέχνη ή να απολαύσουμε μια ταινία, να ξεκουραστούμε με χαλαρές δραστηριότητες και να είμαστε εκφραστικοί στο συναίσθημα μας.

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση, αλλά αν αξιοποιήσετε σωστά την όψη Ερμή -Κρόνου μπορεί να είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δίνει μια πιο νοσταλγική και συναισθηματική διάθεση τις βραδινές ώρες. Δεν διστάζετε να δείξετε και την ευαίσθητη πλευρά σας. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα, και τις επαγγελματικές και τις φιλικές εκτός των ερωτικών. Οι σχέσεις σας χρειάζονται φροντίδα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τους στόχους σας , βρείτε χρόνο για την οικογένεια και τον σύντροφό σας. Ίσως επιπλέον νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους. Η όψη αυτή μας κάνει πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων, ενώ δίνει και μια ρομαντική διάσταση στην προσωπική μας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Πέμπτη. Ίσως αναλάβετε ευθύνες που πιθανώς δε θέλετε. Στην πορεία το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πίεση εξαιτίας του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο που δημιουργεί άγχος για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις. Ευτυχώς στην πορεία το κλίμα στρώνει. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ξυπνάει μέσα σας τις πιο βαθιές επιθυμίες σας αλλά και μνήμες. Ξυπνάει και την δημιουργικότητα σας. Η Αφροδίτη σας κάνει και πιο ρομαντικούς με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά δυναμικά αλλά και με μεγαλύτερη ένταση. Εκμεταλλευτείτε την όψη Ερμή – Κρόνου για να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Από το απόγευμα κι έπειτα κανονίστε κάτι πιο χαλαρό. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει κάπως νοσταλγικούς για μια σχέση του παρελθόντος ή μπορεί να δημιουργεί σύγχυση σε μια νέα ερωτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι λίγο πιο ανήσυχο και μπορεί να σας απασχολούν ζητήματα που αφορούν σε φιλικές σχέσεις ή επαγγελματικές. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευοδώθηκαν στο παρελθόν. Από την άλλη δεν παύει να είναι μια όψη που μπορείτε θετικά να εκμεταλλευτείτε για να κανονίσετε μια ρομαντική έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως πιο πιεστικό και σας δημιουργεί και εκνευρισμό κυρίως με θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Στην πορεία όμως υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στη μέρα σας . Ίσως μάλιστα έχετε την όρεξη και την διάθεση να μοιραστείτε με κάποιο φίλο κάποιες ώρες στο σπίτι. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει να σκέφτεστε ίσως ένα επαγγελματικό σας project ή πως θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας προκειμένου να το κάνετε δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κωλύματα στην επικοινωνία ή καθυστερήσεις στις πρωινές σας μετακινήσεις μπορεί να δημιουργήσουν νεύρα. Στην πορεία της μέρας σας περιμένει μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική σας ζωή. Το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να μιλήσετε για την σχέση σας και να κάνετε σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα είναι πιεστική και θα χρειαστεί να αναθέσετε κάποιες δουλειές ή ευθύνες και σε άλλους. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στην πορεία της μέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα πιο προσωπικά αλλά και του σπιτιού. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι αλλά και με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης -Ποσειδώνα δημιουργεί «τρύπες» στα όρια σας κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Αν νιώθετε ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες τους σας ζορίζουν, βάλτε τα όρια σας και καλό είναι να πείτε και ένα «όχι». Τα ενεργειακά σας αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση στην πορεία του Νοεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τα θέματα της καριέρας σας σε σχέση με τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη και λόγω των συνθηκών, μιας άλλης εργασίας μπορεί να στρέφει το βλέμμα σας και σε άλλες διεξόδους. Βέβαια σε αυτή την περίοδο καλά θα κάνετε να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Αφήστε τη δράση για μετά τις 16/11.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δίνει πίεση και ένταση στο πρωινό της Πέμπτης. Κάτι φαίνεται το πρωί να σας αγχώνει. Στην πορεία της μέρας το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς ενώ ξυπνά μέσα σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Αν είστε μόνες – οι μπορεί αυτή η ρομαντική διάθεση να σας προκαλέσει απογοήτευση. Άλλωστε εσείς οι Ιχθύες έχετε πάντα και τις καλλιτεχνικές σας διεξόδους.