ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Tις πρωινές ώρες, η Σελήνη συναντά τον Άρη στους Διδύμους σε εξάγωνο κι εκεί μπορεί το βιαστικό να παίρνει την αίσθηση του επείγοντος. Όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνουμε. Να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα.

Η νευρικότητα είναι διάχυτη σήμερα, αλλά από την άλλη είναι μια ενεργητική μέρα που μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με ό,τι καταπιαστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές χωρίς ίσως να το κατανοείτε, κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε στη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη αυτή η Σελήνη μπορεί να δείξει σήμερα κι ένα ζωηρό παρασκήνιο κυρίως στο χώρο εργασίας. Μείνετε μακριά από πράγματα που δεν σας αφορούν προσωπικά. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν αλλά μην μπείτε στο παιχνίδι της διάδοσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω των οικονομικών αγαπητοί Δίδυμοι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις για χρήματα. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με το σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για την δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Οι όψεις της Σελήνης από τον Κριό με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βρουν σε μια περίεργη ψυχολογία στο χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει σε σχόλια ή απόψεις άλλων και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν με κάποια ένταση ειδικά τις απογευματινές ώρες καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης, είτε στο χώρο της δουλειάς, είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο, αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα, είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε, αν κάτι σας ενοχλεί όμως, σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα σήμερα εφιστούν την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους στη δουλειά για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές αγαπητοί μου Τοξότες, μπορεί όντως να ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον για να κάνει καλύτερα την δουλειά του ή να συμπεριφερθεί καλύτερα στις σχέσεις του. Όμως αν οι άνθρωποι αυτοί, δεν σας ρωτούν την άποψη σας καλύτερα να μην επεμβαίνετε ακόμη κι αν είναι φίλοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και την φροντίδα που θέλετε ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια απαιτητική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στο χώρο εργασίας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά οι όψεις της με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλουν σε πειρασμούς εξόδων. Αν τα αντέχει η τσέπη σας όλα καλά αλλά αν δεν τα αντέχει τότε προστατευτείτε από τη μανία να κάνετε περιττά ψώνια. Ακόμη αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: