ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι πρωινές ώρες είναι πιο πιεστικές και ίσως νιώθουμε την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε. Όμως, καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή την στιγμή τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Η Σελήνη από τον Κριό, θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 09:23 μέχρι τις 16:47 που θα περάσει στον Ταύρο.

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη προχωρώντας στον Ταύρο θα είναι μια θετική όψη εξαγώνου με τον Δία στους Ιχθύς προσφέροντας την ευκαιρία για ένα πιο διασκεδαστικό και χαλαρό βράδυ.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Πιθανώς με την πρωινή όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Μέχρι νωρίς το απόγευμα θα είναι πιο πιεστική η μέρα. Το βράδυ σαφώς θα είστε πιο χαλαροί. Θα μπορέσετε να απολαύσετε κάποιες ώρες κάνοντας αυτά που σας αρέσουν.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Δία που μόλις μπήκε στους Ιχθύς το βράδυ, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε. Αρκεί να μην σας πιάνει άγχος ότι οι άλλοι δεν θα το αποδεχτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε. Κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Το 2022 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και στην καριέρα σας προς το θετικότερο. Όμως το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Δευτέρα, προσφέρεται εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε. Ίσως το απόγευμα να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας. Να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα την δουλειά σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η μέρα έχει ένα χαρακτήρα πιο βαρύ εξαιτίας και της όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στην δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε. Πιθανώς όμως, τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στην μέση και να σας σταματούν προς το παρόν τουλάχιστον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Καθώς ο Δίας έχει πάρει θέση απέναντι σας στους Ιχθύς η συμμετοχή των άλλων στην ζωή σας θα είναι μεγαλύτερης σημασίας. Γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε συμβουλές. Από την άλλη ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα την διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» την δική τους. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ.), αλλά και κάποια θέματα της δουλειάς.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το πρωί της Δευτέρας έχει μεγαλύτερη πίεση ειδικά αν πρέπει να πάτε στην δουλειά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργεί ένταση. Προσπαθήστε να μην αναμειχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους γιατί μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη πατά πιο σταθερά στον Ταύρο και σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στην δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε την σταθερότητα της Σελήνης αυτής, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν πχ αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον νεοφερμένο Δία στους Ιχθύς από το απόγευμα κι έπειτα ευνοεί να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ή και τις υποψίες σας ακόμη, με άτομα που εμπιστεύεστε. Επειδή η καχυποψία είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα τις πρωινές ώρες, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε περισσότερη ένταση. Ακόμη διαχειριστείτε καλύτερα το θυμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. Μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον νεοφερμένο στο ζώδιο σας Δία από το απόγευμα κι έπειτα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει