ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και είναι η σημαντικότερη επιρροή το Σαββατοκύριακο. Τα θέματα που επηρεάζει αφορούν κυρίως την παιδεία, την υγεία, τον τομέα εργασίας και ενδεχομένως να έχουμε κάποια σχετικά ζητήματα στην επικαιρότητα αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων είναι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής της που θα υποχρεωθούν να κάνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή να πάρουν αποφάσεις. Το φεγγάρι αυτό ενισχύει την διαίσθηση μας, κάνει τα όνειρα μας πιο έντονα και πολλαπλασιάζει τις τάσεις φυγής από την πεζή πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μη θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε. Είναι πιθανόν επίσης να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, σε ό,τι αφορά το ζώδιο που πραγματοποιείται. Μπορεί, μάλιστα, να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μια κι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της φιλίας. Κάποιος φίλος-η ίσως φεύγει από τη ζωή σας (γιατί μετακομίζει ή αλλάζει δουλειά) ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Από την άλλη μπορεί να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας ή την εκπλήρωση κάποιου στόχου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται το Σάββατο αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και σπιτιού στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια επείγουσα κατάσταση στο χώρο του σπιτιού ή να πρέπει να μετακομίσετε. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχετε και θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ατόμων. Σε κάθε περίπτωση για άλλη μια εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απορροφά τόσο πολύ το ενδιαφέρον σας όσο οι υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια Πανσέληνος στους Ιχθύς φιλική προς το δικό σας ζώδιο μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα σχέσεων σε επαφές με ξένους και συνεργασίες με εξωτερικό, σε θέματα σπουδών, διαδικτύου, νομικών υποθέσεων. Ακόμη μπορείτε να ωφεληθείτε αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργάζεστε στα ΜΜΕ. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης με αυτό το φεγγάρι και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι κοντά στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς μπορεί να έχετε και ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα αυτή την εβδομάδα ή μια αλλαγή στα πλάνα της καριέρας σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά ζητήματα αλλά πιθανώς τώρα να καταφέρετε να βάλετε και κάτι στην τσέπη. Χρειάζεται προσοχή όμως. Μην αναμίξετε έρωτα και οικονομικά αυτό το διάστημα. Για κάποιους λόγους η ερωτική σας ζωή φαίνεται μάλλον αδιάφορη ή ίσως ο σύντροφός σας να μην αποτελεί πηγή χαράς και ευτυχίας. Επειδή όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει πλησιάζοντας προς το τέλος του μήνα καλό είναι να έχετε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που εστιάζει περισσότερο στο «εμείς» παρά στο εγώ. Θέλετε δεν θέλετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους για να είστε ευτυχείς και ικανοποιημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο ακριβώς απέναντι σας στους Ιχθύς, αφορά κυρίως τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 10/9, πιθανώς να μπαίνετε τώρα σε μια καινούρια σχέση στην προσωπική σας ζωή ή να ξεκινάτε μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα σε αυτή τη γενέθλια χρονιά σας, ο τομέας σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, που πραγματοποιείται το Σάββατο δείχνει αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μες το καλοκαίρι, μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Ερωτικά υπάρχει κινητικότητα αλλά τα σπουδαία θα έλθουν όταν περάσει κι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας στο τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και στα θέματα των παιδιών. Αν είστε μόνοι-ες τώρα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αν έχετε ήδη μια σχέση αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι η αφορμή για μια ρομαντική έξοδο. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας μάλλον φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση της.  Άλλοι τομείς που επηρεάζονται από την Πανσέληνο είναι αυτός της δημιουργίας και των παιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αφορά το σπίτι , την οικογένεια αλλά και την καριέρα εξ αντανακλάσεως. Μπορεί, για παράδειγμα, να μετακομίζετε προκειμένου να είστε κοντά στη νέα σας δουλειά, ή για σπουδές, ή μπορεί τώρα να αναδιακοσμείτε το σπίτι σας ή να πρέπει να φιλοξενήσετε κάποια μέλη της οικογένειας σας ή να έχετε κάποια προβλήματα με ένα ακίνητο. Γενικώς είναι μια Πανσέληνος που δεν είναι τόσο δυσάρεστη η επιρροή της αλλά πιθανώς να νοιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή να ξυπνήσουν θέματα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αφού οι Ιχθύες είναι ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας αλλά μπορείτε να περιμένετε μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Είναι μια Πανσέληνος που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή ταξίδια. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή γράφετε, η Πανσέληνος σηματοδοτεί ένα θετικό διάστημα για να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Από την άλλη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της για να κάνετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι πραγματικά ένας απρόβλεπτος μήνας και μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Πάντως η Πανσέληνος του Σαββάτου μπορεί να έχει κι ένα θετικό σενάριο για σας. Δηλαδή μια μικρή αύξηση του εισοδήματος σας μολονότι πρέπει να προσέξετε και με τα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 9 Μαρτίου, οφείλετε να προσέχετε και τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας. Μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;

Τα 3 εξελικτικά στάδια της Παρθένου