ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου

Pexels

Στις 10 Σεπτεμβρίου, σχηματίζεται η πανσέληνος του θερισμού, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και το συναίσθημα θα κοντραριστεί με τη λογική.

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου έχει μια απίστευτα συναισθηματική, χαοτική, ομιχλώδη και μπερδεμένη ατμόσφαιρα.  Μην ξεχνάτε ότι και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου Pexels

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς, αλλά η συγκεκριμένη, θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει θέματα καριέρας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι στα δυο. Ίσως σας πιάσει και το ανικανοποίητο και δεν θα νιώθετε ευχαρίστηση πουθενά. Μην διχάζεστε. Εξηγήστε τι σας συμβαίνει και ζητήστε κατανόηση. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει και κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι απαραίτητα αρνητικές. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα αυξάνονται. Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και αποφύγετε τις ειρωνείες.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία. Μην παραβλέψετε όμως «κόκκινα σημαιάκια». Η σύγχυση και το χάος στη σκέψη και τη δράση σας εντείνεται και από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή. Μπορεί να πείτε όσα θέλετε και να θέσετε τα όρια σας, όμως μπορεί να το κάνετε με άκομψο τρόπο και να υπάρξουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές, άγχος και συναισθηματική φόρτιση φέρνει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Γενικά θα είστε πιο φορτισμένοι συναισθηματικά αυτές τις μέρες. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Σύγχυση και ασυνεννοησία, λειτουργούν σαν αγκάθια.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου: ΙΧΘΥΕΣ

Σύγχυση, τάσεις φυγής και περισσότερο στρες προκαλεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και επηρεάζει την ψυχολογία σας και όλο σας το είναι! Θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα. Από τη μία μπορεί κάτι να σας ενοχλεί, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να το προσδιορίσετε. Το θέμα δεν είναι να κρύψετε τα κακώς κείμενα, αλλά να βρείτε τον εαυτό σας και να τον αγαπήσετε. Προσδιορίστε ποιοι είναι σύμμαχοι σας και ποιοι σας κρατούν πίσω.