ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική σαν μέρα από το Σάββατο, καθώς από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στον εξωστρεφή Τοξότη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Πρόκειται για μια θετική όψη που σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε κάποια σχέση, συνεργασία είτε ακόμη και σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνάει μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς θα τριγωνίσει τον Δία στο ζώδιο σας, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Είτε ψάχνετε να βρείτε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, ένα workshop αυτοβελτίωσης. Ένα καινούριο σπορ, που θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι ή ένα νέο στόχο η Κυριακή μπορεί να σας εμπνεύσει. Εκμεταλλευτείτε την είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει μετά το μεσημέρι τον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη  που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Πιθανώς να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, από το μεσημέρι κι έπειτα αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε μια σημαντική σχέση. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή την οικογένεια σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο θα κλείσει με μια θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στο ζώδιο σας και τον Ουρανό κι έτσι αν μη τι άλλο μέχρι το βράδυ της Κυριακής μπορεί να έχετε βρει και τις απαραίτητες λύσεις. Με τη Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο ήρεμοι. Σκεφτείτε τι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε στην διατροφή σας που θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο τόσο στην υγεία όσο και στην εμφάνιση σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου μπορεί να προκύψει κάποια ξαφνική είδηση σχετικά με ένα φίλο ή συνεργάτη.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα, την κάνει σχεδόν την πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Ιδανική μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, για ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους ή  ένα ερωτικό ραντεβού. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές. Ενδεχομένως να έχετε μια εξέλιξη αναφορικά με τα επαγγελματικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη την Κυριακή από το μεσημέρι κι έπειτα, ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα και να περνάτε πιο ευχάριστα. Ή μπορεί να χρειάζεται να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αλλάξετε κάποια έπιπλα. Από την άλλη μπορεί να δείτε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του σπιτιού σας ή την δυνατότητα εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας σας. Εκμεταλλευτείτε το βράδυ για να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη και μόνοι στην άπλα  του σπιτιού σας. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε ένα μελλοντικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη, σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε είτε με τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αν αποφασίσετε να αποφύγετε σήμερα κουβέντες και αστειάκια με αγνώστους και αξιοποιήσετε την μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς. Μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα καριέρας μπορεί να προκύψει με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού και το τετράγωνο με τον Κρόνο και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή θα μπορούσε να φέρει μια θετική είδηση στα οικονομικά ή και στα ερωτικά σας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένατε αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας κι  ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί ή έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το βράδυ και μετά επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές. Μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε κάτι επαγγελματικό ή οικονομικό με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να μην σας είναι εύκολο να κοιμηθείτε ή να ηρεμήσετε και να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά  σας πλάνα κυρίως της καριέρας. Προσπαθήστε όμως την Κυριακή να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: Διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στη φύση, κολύμπι. Οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ούτως ή άλλως με την Σελήνη στον Τοξότη οι πιθανότητες να επιτύχετε κάποιο απτό αποτέλεσμα με υπερπροσπάθεια στην κατεύθυνση της δουλειάς, δεν είναι με το μέρος σας. Ξεκουραστείτε λοιπόν χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, το έχετε ανάγκη.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της Κυριακής. Κοινωνική η μέρα για σας τους Υδροχόους αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών με άτομα που αύριο θα έχετε ξεχάσει και το όνομα τους. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους στόχους σας, τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας κανονικούς και διαδικτυακούς και να ανταλλάξετε κάποιες απόψεις. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από την μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή την οικογένεια από την άλλη. Ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 02/07/2022 φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;