ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 10 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από δω και κάτω όποτε η Σελήνη θα βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύες οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές στην επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή. Από την άλλη η Σελήνη στην Παρθένο είναι όμως και μια πιο πρακτική και γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με τις βασικές μας προτεραιότητες και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους που βρίσκεται σε στάση κάνοντας τις πρωινές ώρες λίγο πιο σύνθετες με δυσκολίες στη συνεννόηση, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις δοσοληψίες μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική αν θέλετε να ξεκινήσετε και μια δίαιτα καθώς η Σελήνη στην Παρθένο αγαπά τη σωστή και λιτή διατροφή. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τις θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας το βράδυ. Από την άλλη μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για ένα οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να έρχεται ένας αυξημένος λογαριασμός που σας πιέζει σε οικονομικό επίπεδο ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας. Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας τρέχει στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, τα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, έμφαση στον γραπτό ή προφορικό λόγο είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. Μπορεί ακόμη κάποιος φίλος-η από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας απασχολήσει περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να καταφέρετε κάτι, μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Από την άλλη είναι από τις μέρες, που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας, πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μια είστε πρόθυμοι, να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας ασκείται μεγαλύτερη πίεση από κάποιο υψηλά ιστάμενο στο χώρο εργασίας ή να υπάρχει κάτι που σας ζορίζει στην ίδια τη δουλειά. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Μην αφήσετε μια διαφορά αντίληψης ή πεποιθήσεων να περιορίσει την δράση σας ή να ανακόψει την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νοιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας. Προσοχή στην αλληλογραφία, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας τις πρωινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη, προσφέρεται για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε. Τη συλλογική δουλειά, επηρεάζει η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα την δουλειά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πως νοιώθετε. Έτσι αν κάτι δεν πάει καλά, ή δεν νοιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια μέρα που προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών οι νεότεροι ή τα πλάνα σας γενικά για το μέλλον. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να καταφέρετε να ελιχτείτε στις απαιτήσεις της μέρας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα την διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» την δική τους. Ακόμη είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ).

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους γιατί μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νοιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον το βράδυ αν είστε αδέσμευτοι, γιατί μπορεί να κάνετε μια γνωριμία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/05/2022 – 15/05/2022