ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/04

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 10 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μας ωθεί σε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις αλλά και σε ένταση στην επικοινωνία. Επειδή δεν είναι ακριβώς από τις μέρες που ευνοείται ο πολιτισμένος διάλογος, αν βλέπετε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει είναι προτιμότερο να επιλέξετε την υποχώρηση ή μια πιο αδιάφορη και ουδέτερη στάση και όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες ξαναπιάνετε το θέμα από την αρχή. Προσοχή επίσης στο μεταφορικό σας μέσο και στην οδήγηση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε με πράγματα που κάνετε τεράστια στο κεφάλι σας. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για το σύντροφο ή τη δουλειά σας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Πλούτωνα στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στην δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνιακού πολέμου γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες που κάποιοι μπορεί να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα στηριζόμενοι σε μια δική σας επιθετική συμπεριφορά. Όπως και να έχει κοιτάξτε να μαλακώσετε λίγο, δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα πρέπει να είστε ιδιαίτερα
προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με το σύντροφο, την οικογένεια σας, κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Επειδή η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει «χείμαρρους» στα λόγια και μάλιστα με μια κυνική ή επιθετική προσέγγιση, ίσως οδηγηθείτε σε τσακωμούς ή ρήξεις.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας για να βγείτε κερδισμένοι. Ακόμη μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για την δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Από το πρωί η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας και κυριαρχεί η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ίσως να παρουσιάσετε κάποια δική σας ιδέα ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας τρόπο δράσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε το δίκιο σας καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Δύσκολη μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα  επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Από το πρωί θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Από αύριο θα διευκολυνθείτε περισσότερο στις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις. Μην πιέζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα χαρακτηρίζεται από μία «εύφλεκτη» κατάσταση στις σχέσεις σας τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέξετε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης εσείς οι Σκορπιοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο αλλά και την οδήγηση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια με τη Σελήνη στον Λέοντα αλλά κυριαρχεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί αυτοί οι δυο τομείς να είναι η αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις ή και ρήξεις. Θα σας πρότεινα αν είναι στο χέρι σας να τις αποφύγετε ή να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Για κάποιους αυτή η ένταση μπορεί να αφορά και μια ερωτική σχέση αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο απαιτητική και έντονη η Κυριακή γι αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή προκειμένου να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν και να ελιχθείτε με χάρη στα εμπόδια που παρουσιάζονται. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και την φροντίδα που θέλετε ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον την Κυριακή και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Και δεν θα βγει κάτι και κινδυνεύετε να φτάσετε σε ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι, αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις, περιφρουρήστε την υγεία σας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς που άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι
αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή υπάρχει η τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις κοιτάξτε πως θα ελέγξετε την συμπεριφορά σας. Ακόμη αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Από τη Δευτέρα, θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Άρα αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις