ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 10 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μετά από μια μακρά πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς το ζώδιο της φαντασίας, του ονείρου, της διαίσθησης, του ιδεαλισμού. Η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε γίνεται λίγο πιο ασταθής ενώ πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση ό,τι συμβαίνει παρά με τα λόγια.

Είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι πιστεύουμε. Κατά τα άλλα σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ακόμη πιο έντονες ομιχλώδεις συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Καλύτερα να μην πιέσετε και να μην πιεστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη μέρα του Ερμή στους Ιχθύς δεν είναι και η πιο χαλαρή καθώς ταυτόχρονα σχηματίζεται σήμερα το πρώτο τέταρτο της Σελήνης και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένας παροδικό αποσυντονισμό στις ενέργειες σας ή μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι και να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας. Προσοχή στα οικονομικά.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας αφού αυτά που «πρέπει» να κάνετε με αυτά που «θέλετε» να κάνετε απέχουν παρασάγγας. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και σας καλεί να εστιάσετε στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σας υπενθυμίζει ότι έχετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να παραλείψετε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις. Σήμερα είναι μια πιο περίεργη μέρα όμως καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας οδηγήσουν σε περισσότερο άγχος, ανεδαφικές σκέψεις και γενικώς θα έχετε πρόβλημα να μείνετε συνδεδεμένοι με την πραγματικότητα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η πρώτη μέρα της επίσκεψης του στους Ιχθύς παρόλα αυτά δεν είναι και η πιο ιδανική καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει αντίξοες όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί. Από τη μια να υπόσχεστε πχ στους φίλους να τους συντροφέψετε σε μια έξοδο κι όταν έρχεται η στιγμή να σας πιάνει η εσωστρέφεια σας και να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι. Προσέξτε λοιπόν τις υποσχέσεις που δίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα όμως είναι και μια πιο μπερδεμένη μέρα σε θέματα επαγγελματικά. Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας συναντά τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε απαιτητικές όψεις τετραγώνου δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση αλλά ίσως και σύγχυση. Μπορεί επίσης να διαπιστώνετε ότι από το περιβάλλον της δουλειάς σας δεν σας υποστηρίζουν όσο θα επιθυμούσατε. Μη το παίρνετε κατάκαρδα και μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα είναι όμως μια απαιτητική μέρα στη δουλειά που ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας και κάποια πράγματα να τα αναβάλετε για αργότερα. Ενδεχομένως να έχετε και μια αίσθηση σύγχυσης για τα τεκταινόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα και το να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας ή να αντιληφθείτε τις προθέσεις των άλλων δεν θα είναι εύκολο καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συναισθηματικά ίσως σήμερα επιθυμείτε περισσότερο να είστε μόνοι σας ή με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα ή μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ότι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καθώς βρισκόμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης η οποία εκτός του τετραγώνου με τον Ήλιο σχηματίζει και με τον Ποσειδώνα μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι, να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας ή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις. Αν εργάζεστε ειδικά σε επαγγέλματα επικοινωνίας ή που εμπεριέχουν επαφή με κόσμο, θα αυξηθούν οι ευθύνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι ο Ερμής στους Ιχθύς δεν αγαπά την πρακτικότητα και θα σας φαίνεται βουνό να οργανώσετε τα θέματα των οικονομικών σας, θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο τους. Σήμερα προσέξτε τα έξοδα σας όμως και μην είστε παρορμητικοί στα έξοδα. Ενδεχομένως κάποιο λάθος σε ένα λογαριασμό να σας εκνευρίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα όμως είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς τα συναισθήματα σας μπορεί να αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και γενικώς να υποφέρετε από κυκλοθυμία. Με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα ίσως δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις πρακτικές υποχρεώσεις σας ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε τι να πιστέψετε ή πως να νιώσετε σχεδόν με τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες