ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο βοηθά να έχουμε μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Οι πρωινές ώρες, που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο, προσφέρονται για επαγγελματικές συζητήσεις. Αργά το βράδυ θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη μια όψη αρκετά πιεστική, αλλά και παθιασμένη. Στη συνέχεια θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη τόσο για την ερωτική μας ζωή. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ας είστε πιο προσεκτικοί στις εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα ειδικά προς το απόγευμα. Καλύτερα να συγκρατηθείτε από παρορμητικές αγορές αν ψάχνετε διέξοδο από αγωνίες για επαγγελματικά ή για οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, στείλτε σήμερα ένα βιογραφικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη μέρα τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε τις πρωινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά και να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανόν να προκύψει κι ένα παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο το πρωί και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το βράδυ, βοηθώντας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μοναδική παραφωνία η σύνοδος της Σελήνης προς τον Άρη το απόγευμα που μπορεί να ανεβάσει τους τόνους.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα ο τομέας των επαγγελματικών με μια σχετική αγωνία. Τόσο τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο, όσο και το βράδυ το εξάγωνο προς την Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσουν σε συζητήσεις περί των επαγγελματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε από τις πιέσεις της δουλειάς και το μυαλό σας θα «τρέχει» είτε σε σχέσεις επαγγελματικές είτε ακόμη και στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από το ζώδιο του Ταύρου σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη, στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο και απαιτεί την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ταύρο στο σταθερό και γήινο αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τις βραδινές ώρες είναι πιθανόν να έχετε μια θετική εξέλιξη σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Στην διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφοντας την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Ίσως επίσης να έχετε κάποιες συζητήσεις που κάνετε σε θέματα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, ενώ μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας.