ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 1 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα και καλή Ανάσταση! Ο Μάιος μπαίνει φουριόζος με έντονη πλανητική παρουσία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Σήμερα η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Xρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης στη ζωή σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η σημερινή μέρα καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά ή τα οικονομικά μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά ή στο σπίτι. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσετε. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης στην καθημερινότητά σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες, αλλά και στα θέματα υγείας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Κατά τα άλλα η Σελήνη στον Υδροχόο παραπέμπει σε ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας μια σχετικά ράθυμη διάθεση, αλλά η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο, δημιουργεί μια πιο κοινωνική διάθεση τη Μεγάλη Τετάρτη. Και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στη γωνία ο Πλούτωνας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και άγχος. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, δημιουργώντας περισσότερο άγχος για θέματα της δουλειάς, αλλά και μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να έχετε πιο άνετες τις επόμενες ημέρες. Σήμερα συναντά σε τετράγωνο η Αφροδίτη τον Πλούτωνα. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, χρειάζεται να προσέξετε αυτά που θα πείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά θέματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας στη δουλειά. Αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι και ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση και στα ερωτικά. Ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε χρόνο αν κάτι δεν αλλάζει πλέον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Βλέπετε σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι ένα ακίνητο ακόμη και το σπίτι σας που να δημιουργεί προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σάς βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους σε θέματα επικοινωνίας ή στη δουλειά. Η Αφροδίτη στην κόντρα της με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σας σε θέματα της δουλειάς και τα οικονομικά σας. Όμως στην πορεία σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που χρειάζονται για να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αυξάνοντας την ευαισθησία σας. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εκρηκτική, κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δουλειά. Αν το δείτε με ψυχραιμία, μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τάσεις φυγής, έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες και κάποιοι από σας μπορεί να τις ικανοποιείτε φεύγοντας ένα ταξιδάκι για το Πάσχα. Από την άλλη μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Σήμερα φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.