ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα με μια αρκετά νευρική Πέμπτη! Με την ακριβείας αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, η απογοήτευση, η πίεση, τα προβλήματα που βιώνει ο καθένας από μας στην καθημερινότητα του, μπορεί να δημιουργούν τόση ένταση σε εσωτερικό επίπεδο που τελικά να βγει προς τα έξω ως θυμός, επίθεση, νεύρα, άγχος ή θλίψη.

Πάντως μια διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε μια θετική συζήτηση αν υπάρχει ειλικρίνεια και όντως θέλουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα σε βάθος. Το να σπρώξουμε για άλλη μια φορά κάτω από το χαλάκι ό,τι φοβόμαστε να αγγίξουμε δεν θα είναι πολύ ωφέλιμο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να γίνεστε λίγο πιο εριστικοί ή επιθετικοί με τους άλλους στην καθημερινότητα σας και κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεπεράσετε και το όριο. Ή να γίνεστε εσείς οι αποδέκτες μια τέτοιας συμπεριφοράς από τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε χωρίς να υψώνετε τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αυτές τις μέρες, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι κάποιες δοσοληψίες είτε με πιστωτικά ιδρύματα είτε με δημόσιο, με εφορία κτλ. οι οποίες να σας ανεβάσουν λίγο το αίμα στο κεφάλι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς οι ατίθασοι Δίδυμοι χρειάζεστε την ελευθερία σας και δεν μπορείτε να νιώθετε ότι σας πιέζουν ή ακόμη χειρότερα ότι σας καταπιέζουν οι άλλοι ή ότι προσπαθούν να σας χειριστούν. Αγαπάτε τη συντροφικότητα, αλλά θέλετε να συνεργάζεστε ή να σχετίζεστε με τους άλλους όπως εσείς επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πεδίο της μάχης, μεταφέρεται στο χώρο της δουλειάς σας, αλλά και στην καθημερινότητα σας. Το πρώτο που πρέπει να προφυλάξετε, είναι η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να δείτε τα θέματα αυτά πιο δυναμικά κι επειδή τα παιδιά της Σελήνης έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία στους γευστικούς πειρασμούς προσέξτε αυτή την περίοδο που αρχίζουν τα γλυκά να γίνονται καθημερινότητα με τις γιορτές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί το ποτήρι να ξεχειλίσει καθώς έρχονται αντιμέτωποι η Αφροδίτη και ο Άρης. Για σας το πεδίο της μάχης αφορά κυρίως σε πιο προσωπικές σχέσεις, ερωτικές, φιλικές ή αν είστε γονείς σε θέματα παιδιών. Μπορεί όμως και τις σχέσεις σας με τους στενούς σας συνεργάτες ή τους ανθρώπους με τους οποίους δραστηριοποιείστε σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα κτλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν υπάρχουν παράπονα, απωθημένα, πράγματα τα οποία σας ενοχλούσαν καιρό και τα «καταπίνατε» για να μην έρθετε σε ρήξη ή από ανασφάλεια τότε η όψη αυτή μπορεί να σας πιέσει περισσότερο και τελικά να ξεσπάσετε ή να τα «σπάσετε».. Από την άλλη ίσως πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί αυτές τις μέρες τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σε σχέση με τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αρκετά σπάνια αντίθεση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Άρη που σχηματίζεται σήμερα, δημιουργεί κλίμα έντασης κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς να σας πατήσει λάθος κουμπιά και να προκύψει μια έντονη διαμάχη ή να σας φέρει σε κάποια όρια. Προσπαθήστε να αναστρέψετε αυτή την κατάσταση σκεπτόμενοι αν πράγματι δεν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο, οπότε και να διαρραγούν οι σχέσεις σας δεν θα έχετε πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά μπορεί να είναι η αιτία διαπληκτισμών με το ταίρι σας ή με ένα συνέταιρο. Ή ακόμη μπορεί να νιώθετε ότι επωμίζεστε ένα βαρύτερο φορτίο στην καθημερινότητα σας αν συμβιώνετε κι αυτό σας έχει κουράσει. Από την άλλη ίσως χρειάζεται να πάρετε λίγη απόσταση για να σκεφτείτε καλύτερα τα θέματα της σχέσης σας προσωπικής ή επαγγελματικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να πείτε αντίο ή να προσπαθήσετε να αποφύγετε μια συνάντηση ή μια επαφή ίσως είναι αυτό το οποίο μπορεί να θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος που μπορεί να σας προκαλεί η μέρα. Αυτό όμως μακροπρόθεσμα σαν τακτική δεν θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα ούτε από τις συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο πιο προσεκτικά τις πρωινές ώρες και σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο ψύχραιμα πριν δείξετε με το δάκτυλο τον «φταίχτη». Σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να προσέχετε θέματα υγείας περισσότερο. Η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σήμερα, αγαπητοί μου Αιγόκεροι δημιουργεί ατμόσφαιρα έντασης κυρίως στον τομέα της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε γενικές γραμμές επειδή τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν προσέξτε και σε θέματα άλλων σχέσεων όπως πχ με τα παιδιά σας ή με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Όπως πάντα η ψυχραιμία, η υπομονή και ο διάλογος, βοηθούν να λύσετε πολλά περισσότερα από την επίθεση και την δριμεία κριτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι επαγγελματικές, μπορεί να πληγούν σήμερα αν δεν κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαφωνείτε ή να εκφράζετε τις απόψεις, τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν έρχονται σε αντιδιαστολή με της άλλης πλευράς.