ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 1 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο 30/4 πραγματοποιήθηκε η πολύ δυνατή πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο. Η Πρωτομαγιά έρχεται με τη Σελήνη στον Ταύρο κρατώντας ακόμη τον απόηχο αυτής της έκλειψης και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργώντας διάθεση να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να χαρούμε τη φύση στο απόγειο της, να δώσουμε προτεραιότητα στις αισθήσεις μας και να ασχοληθούμε με τις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει ακόμη τον απόηχο της έκλειψης καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο αλλά σιγά σιγά η επιρροή θα αρχίσει να ατονεί. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φουντώνει τις φιλοδοξίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει ακόμη τον απόηχο της έκλειψης και είναι κάπως πιο απαιτητική μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να έχετε υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια ή τη δουλειά και να πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι μία κάπως πιο βαριά μέρα, εξαιτίας της όψης Σελήνης – Κρόνου. Μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων στο μέλλον. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει αγωνία για μια ερωτική σχέση.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της έκλειψης αλλά με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο απαιτητική μέρα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο μπορεί να συννεφιάσει λίγο τη διάθεση σας εξαιτίας μιας σχέσης προσωπικής ή επαγγελματικής.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα υπάρχουν κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις είτε απέναντι στο σπίτι είτε ακόμη και στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς να χρειαστεί να κάνετε κάποια προεργασία για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα χαρείτε τη μέρα σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε λίγο περισσότερο με μια ερωτική σχέση που πιθανώς να σας έχει γίνει εμμονή.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο πιο απαιτητική ή κάπως συννεφιασμένη η σημερινή μέρα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες να ρίχνει ίσως λίγο τη διάθεση σας αλλά δεν θα είναι κάτι φοβερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ειδικά προς το βράδυ είναι κάπως πιο απαιτητική ή πιθανώς να έχετε υποχρεώσεις σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε ερωτικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η μέρα θα κυλίσει πιο ήπια, αλλά τις βραδινές ώρες κάτι μπορεί να βαρύνει τη διάθεση σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποια πληροφορία, μια είδηση, ένα τηλεφώνημα που να σας πιέσει κάπως. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της έκλειψης είναι σχετικά πιο ήπια μέρα βέβαια με εξαίρεση τις βραδινές ώρες που κάτι μπορεί να σας προβληματίσει πιθανώς σχετικά και με τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να νιώθετε ακατανίκητη έλξη για ένα άτομο με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα εξακολουθεί η επιρροή της έκλειψης και τις βραδινές ώρες πιθανώς να νιώθετε κάποιους περιορισμούς ή να μην έχετε τόσο ζωηρή διάθεση. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά ήπια παρόλα αυτά θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις ίσως και λίγη δουλειά να κάνετε για να προετοιμαστείτε για την επόμενη εβδομάδα. Τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή άτονοι. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε μια σχέση ή να λάβετε νέα από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης