ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 1 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί της Παρασκευής σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό. Μία νέα Σελήνη πάντα μας επηρεάζει όλους. Τα παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις.

Η νέα Σελήνη στον Κριό βάζει το σπόρο για νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παθιαστούμε με κάτι καινούργιο. Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης ο Άρης σε σύνοδο με Κρόνο, καραδοκεί στη γωνία για να φέρει εμπόδια, αλλά το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στα γενέθλιά σας σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα που δίνει χρώμα στην καινούργια προσωπική σας χρονιά. Είναι η στιγμή να θέσετε νέους προσωπικούς στόχους, είτε αυτοί αφορούν την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση είτε την ισχυροποίησή σας στον επαγγελματικό χώρο. Ονειρευτείτε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε και θέστε νέους στόχους στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σας δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, να στραφείτε στο μέσα σας και να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας κρατά πίσω στη ζωή. Κακές συνήθειες, τοξικές σχέσεις και λάθος επιλογές, έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Γίνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να καταπολεμήσετε ό,τι σας φοβίζει και σας αγχώνει.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τομείς των στόχων, των φίλων, των συνεργατών και των οικονομικών σας, είναι αυτοί που απαιτούν νέα ξεκινήματα με τη νέα Σελήνη. Βρείτε έναν κύκλο ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας, επενδύστε στην ομαδική δουλειά αναλαμβάνοντας κι έναν πιο ηγετικό ρόλο, γίνετε πιο ενεργοί κοινωνικά, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε τη δουλειά σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή και η ενέργειά σας στρέφονται στον τομέα της καριέρας σας με τη νέα Σελήνη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από τους άλλους. Αυτή είναι η στιγμή που η δουλειά σας πρέπει να γίνει ορατή στους άλλους και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να προκύψουν τώρα νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις στην καριέρα σας. Για κάποιους αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει αλλαγές στο στάτους τους, ή μία αλλαγή στέγης.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς, ιδίως αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Έρχεται να αλλάξει την κοσμοθεωρία και τις αντιλήψεις σας και να σας κάνει να σκεφτείτε τη νέα περιπέτεια της ζωής σας. Αυτή μπορεί να έχει να κάνει με ένα νέο αντικείμενο σπουδών ή και να ψάξετε την τύχη σας μακριά από τη βολή σας, αλλά και να μοιραστείτε με τον κόσμο τη φιλοσοφία σας. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικά νέα σε σχέση με τα οικονομικά σας φέρνει η νέα Σελήνη για εσάς. Το νέο ξεκίνημα ίσως αφορά μία νέα επένδυση ή την ενασχόληση με χρέη, οφειλές, δάνεια, κληρονομιές κι όλα τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και πρέπει να βάλετε σε τάξη. Ξεκαθάριμα απαιτεί η νέα Σελήνη και για την ερωτική σας ζωή, ειδικά για τους γεννημένους αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών και των ανταγωνιστών σας λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη στον Κριό. Έχει έρθει η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμη άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για να κάνετε μαζί θαύματα. Μία πρόταση γάμου μπορεί να προκύψει τώρα, αλλά και μία πρόταση για ένα νέο συνεταιρισμό. Θα αντιμετωπίσετε κι αυτούς που θέλουν να βάλουν φρένο στην πρόοδο σας. Αλλά είστε σίγουρα πιο δυνατοί από αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό δίνει έμφαση στην καθημερινότητα σας, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τη δουλειά, αλληλοεπιδράτε με τους συνεργάτες ή πελάτες σας αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην ρουτίνα σας για να είστε πιο υγιής. Τώρα μπορείτε να βοηθηθείτε για να διακόψετε κακές συνήθειες ή να φροντίσετε με τις κατάλληλες θεραπείες τον οργανισμό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νέα αρχή στη ζωή σας σάς καλεί να κάνετε η νέα Σελήνη στον Κριό. Πρέπει να εστιάσετε την ενέργεια σας σε αυτή την κατεύθυνση, να παθιαστείτε με ένα νέο ξεκίνημα και να το οργανώσετε στην εντέλεια. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να δείξετε εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Να κάνετε μια νέα γνωριμία, να ερωτευθείτε, αλλά και να δημιουργήσετε από απογόνους μέχρι το δικό σας blog για να προωθήσετε τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζει περισσότερο η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το πρωί. Η έμφαση δίνεται σε οτιδήποτε αφορά στο χώρο του σπιτιού, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας τόσο την πατρική όσο και αυτή που μπορεί να έχετε δημιουργήσει εσείς, τις ρίζες σας, το παρελθόν. Η νέα αρχή θα έχει ως τελικό σκοπό τη φροντίδα του εαυτό σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, της γνώσης, των στενών συγγενών αλλά και των γειτόνων δίνει η νέα Σελήνη. Φέρνει περιέργεια και ανησυχία σε πνευματικό επίπεδο κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Θα είστε σε τέλεια επικοινωνιακή φάση και θα θέλετε να πείτε ιστορίες, να μάθετε νέα και γενικώς να κινηθείτε πολύ και να έχετε επαφές με κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία νέα αρχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας φέρνει η νέα Σελήνη. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να αλλάξετε ίσως τον τρόπο διαχείρισης τους ή να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Είναι η ιδανική στιγμή να στείλετε βιογραφικά αν ψάχνετε δουλειά ή μια δεύτερη δουλειά για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, να διαπραγματευτείτε καλύτερη αμοιβή, και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε Κάρμα (Βόρειος Δεσμός)

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες