ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 09/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 9 Αυγούστου

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και την ανάγκη μας να βιώσουμε πιο έντονα ερωτικά συναισθήματα.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή που βοηθά να έχουμε πιο ορθή κρίση, να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αλλά να είμαστε και πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, κι ένα τετράγωνο με τον Δία που δίνει μια πιο τεμπέλικη διάθεση, από αυτές που θέλεις να είσαι αραχτός σε μια ξαπλώστρα όλη μέρα και να ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη δυναμική που σας δίνει η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, αλλά μην πέσετε στην παγίδα να εμπλακείτε σε ψυχοφθόρα παιχνίδια εξουσίας τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να σκέφτεστε αλλαγές είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο αυτές τις μέρες και να προβληματίζεστε πώς θα τις υλοποιήσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων και αλλαγών στις απόψεις και τα πιστεύω σας, ενώ μπορεί να παθιάζεστε τώρα με έναν καινούριο στόχο που έχετε είτε σε επίπεδο σπουδών είτε επαγγελματικό. Μπορεί σήμερα να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας παρασύρουν ίσως σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης ή φιλοσοφίας ζωής ή ακόμη μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας ή να επιβληθείτε με κάποιο τρόπο στους άλλους. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες προσωπικά και οικονομικά να σας παρασύρουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Ακόμη, κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικότερα σήμερα, καθώς η Σελήνη διελαύνει στον Αιγόκερω, οι σχέσεις σας θα είναι προτεραιότητα ανεξάρτητα από το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί. Κάποιο γεγονός μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους στη ζωή σας και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε πια. Από την άλλη μπορεί τώρα να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι απίθανο να διαπιστώνετε κάποιες κινήσεις κάπως παρασκηνιακές και μυστικές αυτές τις ημέρες στη δουλειά ή μπορεί να υπάρχει και μια κρίση με έναν συνάδελφο σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε και αλλαγές στο αντικείμενο ή στον χώρο της εργασίας σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάσεις, πάθη, ίντριγκες, ζήλιες, όλα παίζουν, αλλά ταυτόχρονα σας δίνονται και πολλές ευκαιρίες να γίνετε πιο ορατοί για κάποιο ταλέντο σας. Θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα, από την άλλη όμως θα θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο και το πάνω χέρι όχι μόνο με τον σύντροφό σας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικογενειακές σχέσεις, τα θέματα του σπιτιού, το παρελθόν και τα λάθη ή οι παραλείψεις, αλλά και οι σχέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και άτομα που επηρεάζουν την καριέρα σας έρχονται στο προσκήνιο για να τα αντιμετωπίσετε. Από την άλλη με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ερμή μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις με τους οικείους σας, μολονότι μπορεί να υπάρχει η τάση για χειριστικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο λόγος σας έχει δύναμη, γι’ αυτό κοιτάξτε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή κι αυτό θα σας χαρίζει την ικανότητα να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε και να τους φέρετε με τον τρόπο σας πιο κοντά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να αμφισβητείτε ή να είστε επιφυλακτικοί με κάποια άτομα αυτές τις μέρες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πολλά να μάθετε ώστε να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας και δεν πρέπει να αφήνετε κανένα και τίποτε να σας αμφισβητεί και να σας ρίχνει. Από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε να αποχωριστείτε οτιδήποτε σας παρέχει έστω και πλασματική ασφάλεια αυτό τον καιρό στη ζωή σας, είτε είναι κάποια σχέση, κάποια δουλειά, κλπ. Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή σήμερα μπορεί να έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συναντά σε αντίθεση τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα πλαίσιο μεγάλων αλλαγών, από τις πιο επιφανειακές, όπως για παράδειγμα στην εμφάνισή σας, μέχρι τις πιο βαθιές στον τομέα των σχέσεων σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή αναθεωρήσεις εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή. Η όψη αυτή βέβαια ξυπνάει την ανάγκη ελέγχου που υπάρχει πάντα μέσα σας, τόσο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τρίτη βάζει φωτιά στη φαντασία σας, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε αντίθεση τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σας κάνει πρωταγωνιστές μιας κινηματογραφικής ταινίας σε θέματα σχέσεων. Τώρα αν θα είναι αισθηματική κομεντί ή θρίλερ έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα πράγματα, αλλά και τις επιλογές που θα κάνετε. Η όψη αυτή σας βάζει από την άλλη σε μια διαδικασία να εξετάσετε τα λάθη του παρελθόντος, τόσο σε σχέσεις προσωπικές όσο και επαγγελματικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε και κάποιους στόχους σας ή αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο να πάρετε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, ακόμη και σε θέματα εργασίας. Σήμερα με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να έχετε μια σημαντική εξέλιξη ή συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/08/2022 – 14/08/2022