ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 09/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα καθώς η Σελήνη διελαύνει τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού σε όλη την διάρκεια της σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο. Άρα η Σελήνη ενεργοποιεί όπως καταλαβαίνετε την όψη Κρόνου – Ουρανού που όπως έχουμε πει επανειλημμένα είναι η όψη των απρόβλεπτων γεγονότων. Αυτές οι όψεις δείχνουν αναπάντεχες ή και δύσκολες εξελίξεις σε πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο ή ακόμη και ακραία φυσικά φαινόμενα.

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μια όψη που δημιουργεί κάποια τάση βιασύνης ή και επιπολαιότητας στα λόγια αλλά και στις πράξεις μας. Βέβαια με καλή πρόθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή στην αμετροέπεια.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είστε από τους τύπους που εύκολα μπορείτε να συγκρατήσετε την παρόρμηση σας αν κάτι σας εξοργίζει ή νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το πείτε όμως διαλέξτε να το κάνετε με ευγένεια και λεπτότητα. Το να βομβαρδίζετε κάποιον με τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα ή την αγανάκτηση σας δεν θα είναι πολύ βοηθητικό και μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο το Σάββατο μπορεί να παραπέμπει σε μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικούς κυρίως παράγοντες ή μια δυσκολία στην επίτευξη ενός στόχου. Αν νιώθετε νοητικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πως να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα επιδοθείτε σε γυμναστική. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να ελέγχετε τα νεύρα σας

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει το Σάββατο είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα γιατί  υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος, και να σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Όλο αυτό μπορεί να το νιώσετε στον τομέα της δουλειάς περισσότερο. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους. Λίγη αποστασιοποίηση και κάποια ευελιξία θα σώσουν την παρτίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να βγουν όλα καμένα…Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι, είναι γιατί κάτι μέσα σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον 12ο οίκο της ψυχολογίας, σας δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ένστικτο σας δουλεύει εξαιρετικά το Σάββατο με τη Σελήνη στον διαισθητικό Σκορπιό και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο μέσα στην μέρα σας για να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Βέβαια η μέρα έχει και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και αμέσως μετά τετράγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες με συνεργάτες ή προβλήματα που η ρίζα τους αγγίζει τον οικονομικό τομέα. Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο θα κλείσει με μια θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στο ζώδιο σας και τον Ουρανό κι έτσι αν μη τι άλλο μέχρι το βράδυ της Κυριακής μπορεί να έχετε βρει και τις απαραίτητες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα για σας τους Λέοντες. Τα θέματα της εργασίας σας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και κατόπιν το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν απρόοπτα στην καθημερινότητα σας είτε αναστάτωση για κάποιο λόγο εξαιτίας κάποιου συμβάντος είτε στο σπίτι είτε σε μια σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση  αλλά να μη θέλετε να μοιραστείτε το πως νιώθετε με άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε άνθρωπος δίπλα μας μπορεί να είναι δάσκαλος μας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση νοητικά το Σάββατο με ό,τι προκύπτει και στο τέλος της ημέρας θα έχετε μάθει κάτι καινούριο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να είναι και απελευθερωτική, αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά ή ίσως πρέπει να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας. Ευτυχώς είστε από τη φύση σας ευέλικτοι και μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια να ξεγλιστρήσετε από μια κακοτοπιά με λίγη διπλωματία και ευγένεια φυσικά.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό η έμφαση το Σάββατο είναι  στα πρακτικά ζητήματα σας κυρίως τη δουλειά και τα οικονομικά. Αν σήμερα έχετε μια συζήτηση για μια πρόταση ή μια σύσκεψη προσέξτε πως θα το διαχειριστείτε. Αν πάτε με ανασφάλεια τότε κάποιοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Το Σάββατο μπορεί ακόμη να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να προκύψει ένας λογαριασμός εκτός των συνηθισμένων ορίων. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική κατάσταση σε μια σχέση είτε με το σύντροφο σας ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί που πιθανώς να σας καταπιέσει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο δημιουργεί το πλαίσιο μιας μέρας που πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στην γη και δείχνετε πυγμή και δύναμη. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει τη ζωή δύσκολη ή μια συνθήκη που προκύπτει ξαφνικά και σας βγάζει εκτός προγράμματος. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από την άλλη προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε την ρήξη ή μια κόντρα και προσπαθήστε να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό και κατόπιν το τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να φέρουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος μέσα στην το Σάββατο κυρίως για θέματα της δουλειάς. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα γιατί αυτό δύσκολα γίνεται σε μια μέρα σαν αυτή. Αντίθετα προσπαθήστε όσο γίνεται να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας  και αποφύγετε τις πολλές επαφές που μπορεί να έχουν μια δύσκολη επιρροή στην ψυχολογία σας. Κάποιες στιγμές ακόμη κι εσείς τα κοινωνικά και ανοιχτά παιδιά του ζωδιακού πρέπει να απομονώνεστε λίγο, να φορτίζετε τις μπαταρίες σας για να ξαναβρίσκετε την όρεξη σας για επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό το Σάββατο μες τον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των συνεργατών μα και των φίλων και ζητά να προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τα πλάνα και τους στόχους σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ώστε όλοι μαζί να βρείτε λύσεις. Κάτι απρόοπτο ωστόσο μπορεί να συμβεί που ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας και πιθανώς για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα έχετε αυτή την περίοδο την στήριξη του Άρη από τον Ταύρο κι έτσι στο τέλος της ημέρας μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού και το τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στην πορεία του Σαββάτου μπορεί  να δημιουργήσουν ένταση στο χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς.  Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο έχει πολλά απρόοπτα γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς συνειδητά  να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού και το τετράγωνο με τον Κρόνο και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή θα μπορούσε να φέρει μια θετική είδηση στα οικονομικά ή και στα ερωτικά σας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένατε αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 02/07/2022 φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;