ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 09/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις σχέσεις και βοηθά να έχουμε μια πιο ανάλαφρη διάθεση στην επικοινωνία.

Σήμερα έχουμε μια αδύναμη μεν, αλλά κάπως εκνευριστική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη κάνοντας λίγο πιο πιεστικό το απόγευμα μας ενώ αρχίζει από σήμερα να αχνοφαίνεται η επιρροή της αυριανής συνόδου Ερμή – Πλούτωνα που είναι βοηθητική για να έχουμε πειθαρχημένη σκέψη, δύναμη μυαλού, αλλά από την άλλη μας κάνει και πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε μέχρι το απόγευμα βέβαια. Γιατί στην πορεία αρχίζει η επιρροή της όψης Ερμή – Πλούτωνα και δεν προσφέρεται για τέτοιους είδους συζητήσεις καθώς θα κυριαρχούν χειριστικά παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά αρχίζουν άλλες επιρροές που δεν είναι τόσο βοηθητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Όλα αυτά βέβαια τα ωραία μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά ξεκινούν δυο κόντρα επιρροές ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη και η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα που ολοκληρώνεται αύριο όμως σιγά σιγά θα αρχίσει να επηρεάζει από σήμερα το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και σας προσφέρει κάποιες καλές λύσεις ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε την σημερινή μέρα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Αποφύγετε όμως συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας τις βραδινές ώρες. Αυτές θα είναι πιο κουραστικές και τα αποτελέσματα αμφίβολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα μέχρι φυσικά τις βραδινές ώρες γιατί κάπου εκεί ξεκινά η δύσκολη επιρροή της συνόδου Ερμή – Πλούτωνα που θα ολοκληρωθεί αύριο. Μέχρι το απόγευμα όμως σας προσφέρεται ένα σχετικά πιο σταθερό πλαίσιο για να κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι νωρίς το βράδυ, γιατί μετά οι επιρροές διαφοροποιούνται και γίνονται πιο απαιτητικές με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα που ολοκληρώνεται αύριο να βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικογενειακά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για αύριο. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο. Μια καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πιο διπλωματική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Καθώς αύριο ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας μια όψη κάπως επιβαρυντική για την επικοινωνία αλλά και για την ποιότητα των σκέψεων που κάνετε προτιμήστε τη σημερινή μέρα για τα απαιτητικά του προγράμματός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση μέχρι το απόγευμα και είστε πιο επινοητικοί. Από το βραδάκι κι έπειτα που αρχίζει σιγά σιγά να επηρεάζει η σύνοδος Ερμή- Πλούτωνα που ολοκληρώνεται αύριο μπορεί το μυαλό σας να κολλήσει σε κάποια πράγματα ή να έχετε μεγαλύτερο νοητικό στρες. Όλο αυτό όμως θα έχει επίπτωση στα ενεργειακά σας επίπεδα. Μην το αφήνετε να σας εξουθενώσει πνευματικά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι η αέρινη Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ένα πλαίσιο που από το απόγευμα η ενοχλητική όψη Ερμή – Άρη σας αποσυντονίζει. Σήμερα το βράδυ μπορεί να υπάρχει και κάποιο ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια σε θέματα που αφορά ένα στόχο ή σχέσεις με φίλους και συνεργάτες