ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 08/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 8 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι πρωινές ώρες είναι προς εκμετάλλευση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που ενισχύει την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα μας. Είναι θετική όψη για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, αλλά και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις.

Το μεσημέρι πριν βγει σε φάση κενής πορείας συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα, μια όψη ευαισθησίας, αλλά και τάσης για πιο παθητικές συμπεριφορές. Δεν είναι μια όψη για να εμπιστευθούμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλά.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας προσδίδει έναν βαθμό δυσκολίας σε κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή ακόμη κι ο σύντροφός σας, να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι, στον απόηχο του τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, σκιάζει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική, αλλά από το βράδυ που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο άνετα για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του περίεργα. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αν είστε μόνες-οι, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός. Εσείς κάντε αυτό που μπορείτε και έχετε να προσφέρετε, είτε αφορά τους στενούς συγγενείς σας είτε και κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς, και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής ή μη των άλλων. Από το να χάσετε κι άλλο χρόνο εξηγώντας ή δικαιολογώντας, βρείτε μια άλλη δραστηριότητα να εκτονώσετε την ενέργεια και τα αρνητικά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που, εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε, προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα. Τα απρόοπτα σχετίζονται είτε με τη δουλειά και τις καθημερινές σας ευθύνες είτε ακόμη και με θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ η είσοδος της στον Αιγόκερω μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να το κάνετε αποφύγετε, γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σας Αιγόκερω θα έχετε περισσότερο κέφι για μια έξοδο ή για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε. Για κάποιους ίσως είναι η πρώτη μέρα αδείας και ετοιμάζεστε για το ταξίδι των διακοπών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε. Πολύ πιο άνετο το βραδάκι που η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σας Αιγόκερω.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας μέχρι τις 21:39 που θα περάσει στον Αιγόκερω, αλλά από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι σε φάση κενής πορείας και μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε, κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά, καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα με ακρίβεια και να περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση, αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας, μη βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Mπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας (ελπίζω γιατί περνάτε καλά) και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μέσα στη μέρα. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προσκλήσεις από φίλους και σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιους να μοιραστείτε τη μέρα σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας ή ένα φίλο, όχι όμως σε κάτι καινούριο, αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με ένα τρόπο που νιώθετε ότι δεν είναι ίσως υποστηρικτικός απέναντι σας. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση από το να αφήνεστε σε ένα αρνητικό συναίσθημα να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες