ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 08/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης που αφορά κυρίως στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου ενώ οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο θετικές καθώς θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο.

Σε κάθε περίπτωση η σωστή στιγμή και τα σωστά λόγια θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων σας για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα κι αφού έχει ολοκληρωθεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σας σε αντίθεση σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι ή έστω τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει ένα συμπαθητικό τρίγωνο με τον Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη. Τις πρωινές ώρες η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε την όψη αυτή παραγωγικά είτε κάνοντας κάποιες κοπιαστικές δουλειές είτε ακόμη να ξεδώσετε την ένταση της ημέρας με γυμναστική.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κι εσείς μπορεί να έχετε περισσότερη πίεση, νεύρα ή και θυμό αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, ένα στενό συγγενή να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που επηρεάζει η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στη δουλειά.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις. Τις πρωινές ώρες αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σε μια συζήτηση με ένα συνεργάτη ή με ένα φίλο γιατί μπορεί να σας βγουν ένταση και νεύρα.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε κάποια αναγνώριση για τους κόπους σας. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν όλου του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Πολύ θετική μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι με ενέργεια. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις πρωινές ώρες καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε. Συναισθηματικά θα νιώθετε πιο επιβαρυμένοι σήμερα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο. Καλή μέρα επίσης αν θέλετε να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με θέματα δίαιτας, διατροφής. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση και σε ψυχολογικό επίπεδο ή ένα κλίμα έντασης στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το τέλος της, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη αγαπητοί μου Αιγόκεροι η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που επηρεάζει τις πρωινές ώρες μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με ένα φίλο είτε συνεργάτη αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στην δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να την βγάλετε χαλαρά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τη μια σας κάνει πιο αποφασιστικούς κι από την άλλη μπορεί να ξυπνήσει έριδες και ασυμφωνίες στο χώρο της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σχέδιο που σας απασχολεί ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο παρόλα αυτά οι πρωινές ώρες με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο ή να υπάρχει μεγαλύτερος εκνευρισμός στις επαφές σας με τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ποια είναι τα 6 ζώδια που θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/07/2022;