ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 07/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 7 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη, παραμένει στον Ζυγό και δίνει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο, είναι βοηθητική σήμερα για να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις της ημέρας. Είναι επίσης ευνοϊκή για σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την όψη για θέματα που αφορούν σπουδές και μάθηση ή για οποιαδήποτε σοβαρή επαγγελματική ή προσωπική συζήτηση θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη δίνει ένα κοινωνικό τόνο στη μέρα που θα περιλαμβάνει αρκετές επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια παραγωγική μέρα, ευνοϊκή κυρίως για να επικοινωνήσετε σοβαρά αυτά που θέλετε και μέσω συζήτησης να ξεκαθαρίσετε όσα σας απασχολούν.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων, της δουλειάς και της υγείας που σας απασχολούν περισσότερο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σας βοηθά να συγκεντρωθείτε. Δεν είναι αισιόδοξη όψη, αλλά μας βοηθά να ιεραρχούμε τις ευθύνες μας όπως πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου σάς προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Δεν τα κάνετε μόνοι-ες όμως. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας βοηθήσουν. Η μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε στόχους για το μέλλον σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας κούρασε κάπως ψυχολογικά ή να δημιούργησε αδιέξοδα σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς, αλλά το σημερινό τρίγωνο Σελήνης- Κρόνου σάς βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν πιο αισιόδοξα μετά το μέσον του μήνα.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου ισορροπεί κάπως τα πράγματα και σας βοηθά να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές σας, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος ή ενός ταξιδιού.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που σας βοηθά να προσγειωθείτε σε θέματα που αφορούν κυρίως οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα η μέρα προσφέρεται. Τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν καλύτερα τώρα που ο Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ, παρατείνοντας το στρες που ίσως νιώθετε. Το θετικό της τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε στους στόχους σας. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης αλλά και για να θέσετε τα όριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις προηγούμενες μέρες, σας απασχολούσε κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), αλλά η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας εκεί που πρέπει.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το θετικό τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα. Μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική θα είναι η συμβολή συνεργατών και φίλων στην επίτευξη των στόχων σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο, βοηθά να γειωθείτε λίγο να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους σας και να ιεραρχήσετε τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε στην δουλειά ή στο σπίτι. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, η σημερινή μέρα προσφέρεται.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα σάς προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα της δουλειάς ή των σπουδών σας. Το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο είναι παραγωγικό. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, να περάσετε από μια συνέντευξη για δουλειά και να συζητήσετε τα μελλοντικά σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, να ασχοληθείτε με τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στον Καρκίνο 2022: Σκέψη με συναισθηματικά φίλτρα

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2022