ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 6 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό όπου παραμένει για όλη τη μέρα. Από εκεί σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Η όψη αυτή μάς δίνει θάρρος να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα, ωστόσο κάνει δύσκολο να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και να παραμείνουμε αρεστοί στους άλλους.

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα και μπορεί να μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχουν μία πιο απαιτητική αλλά και παραγωγική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κοινωνική για σας και μπορεί να περιλαμβάνει συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Θετικό πρόσημο έχει και για τα επαγγελματικά σας, αφού ευνοεί τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σας όχι όμως και την ακραία επιμονή στις απόψεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, σε ό,τι αφορά τη δουλειά αλλά και τη φυσική σας κατάσταση, σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα για τους ειδικούς τους οποίους πιθανώς χρειάζεστε. Η μέρα είναι καλή και για τις εργασιακές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή. Εκμεταλλευτείτε τη σε θέματα σχέσεων, παιδιών ή νεότερων σε ηλικία ατόμων. Είναι καλή μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας, ενώ ευνοούνται και θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά η μέρα είναι θετική και σάς δίνει λύσεις ακόμα και για καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή ακόμη αν θέλετε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών. Εξασφαλίστε χρόνο για όσους αγαπάτε και αποφύγετε τις συζητήσεις για οικονομικά από το απόγευμα κι έπειτα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων σας απαιτεί η σημερινή μέρα. Δεν αποκλείεται να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτό το τομέα μέχρι το βράδυ. Οι επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα μπορούν να έχουν θετική έκβαση αρκεί να μην είστε πολύ πιεστικοί και υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμματίστε σήμερα όσα απαιτητικά πράγματα πρέπει να γίνουν καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης- Χείρωνα μπορεί να δώσει λύσεις. Επιπλέον συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ίσως έχουν ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Το βράδυ οι επιρροές διαφοροποιούνται και μπορεί να σας δημιουργούν αναποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Προτιμήστε να τις ολοκληρώσετε σήμερα καθώς αύριο ίσως να μην προχωρήσουν όπως θα θέλατε. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, ενώ είναι θετική αν θέλετε να συζητήσετε και για οικογενειακά θέματα που σας βαραίνουν από το παρελθόν.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους, τη δουλειά, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Εκμεταλλευτείτε τη για να βρείτε υποστηρικτές ή για να εμπνεύσετε με τις ιδέες σας και άλλους να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μία παρουσίαση, λοιπόν, μην την αναβάλλετε. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετική μέρα για την καριέρα σας, είναι η σημερινή. Μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συναντήσεις με τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε μια καλύτερη δουλειά με περισσότερα χρήματα είναι η κατάλληλη μέρα για μία συνέντευξη. Μπορεί για κάποιους να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία στο χώρο εργασίας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σήμερα να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Η κρίση σας είναι σωστή μέχρι το απόγευμα αλλά από εκεί κι έπειτα μπορεί να «κολλήσει» σε κάποια πράγματα ή να μην μπορεί να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, πράγμα που θα σας κουράσει πνευματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρακτικά και οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν κυρίως σήμερα. Προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι μία μέρα που νιώθετε πάντως μεγαλύτερη σταθερότητα. Το βράδυ μπορεί κάποιο ζήτημα να έρθει στην επιφάνεια σε θέματα που αφορούν ένα στόχο ή σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στον Καρκίνο 2022: Σκέψη με συναισθηματικά φίλτρα

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2022