ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο κάνοντας τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας ίσως τις πιο απαιτητικές της μέρας. Τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τόσο στις σχέσεις, τη δουλειά αλλά και την υγεία τους.

Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που μας κάνει λίγο πιο αφηρημένους οπότε καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι ζόρικες ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας. Ας αξιοποιήσουμε την όψη για να απολαύσουμε στη θαλπωρή του σπιτιού μας κάτι που θα ταξιδέψει το μυαλό μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο κι αυτό σημαίνει ότι ίσως πρέπει να υπερπηδήσετε κάποιο εμπόδιο για να επιτύχετε ένα στόχο σας. Πολλές φορές βέβαια ο Κρόνος δείχνει δυσκολίες σε συνθήκες κι έτσι τα εμπόδια μπορεί να αφορούν κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινοβραδινής Πανσελήνου που επηρεάζει φυσικά και τη σημερινή μέρα αλλά και τις επόμενες δυο εβδομάδες ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Κάποιες αποφάσεις για μια μετακόμιση, την αξιοποίηση ενός ακινήτου και γενικώς ένα νέο ξεκίνημα σε κάποια δραστηριότητα σας που πιθανώς σχετίζεται με το σπίτι, είναι από τα πράγματα που μπορεί να συζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι αρκετά βοηθητική, αλλά βοηθάει ακόμη αν θέλετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας που είναι αρκετά σοβαρά. Όμως βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο της Πανσελήνου και πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο σήμερα με τα μέσα επικοινωνίας ή τα μέσα μεταφοράς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Mε τη σημερινή όψη Σελήνης – Κρόνου τα οικονομικά σας μπορεί να σας πιέσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο ή από το τέλος ενός εσόδου, γιατί μπορεί μια εποχική εργασία να φτάνει στο τέλος της ή λόγω των συνθηκών να περιορίζεται ο κύκλος εργασιών της. Στην πορεία του Φεβρουαρίου θα πάρετε την ανιούσα στα έσοδα γι’ αυτό μην ανησυχείτε υπερβολικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί το μηνιαίο της ταξίδι στο ζώδιο σας και η κύρια όψη της είναι η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο. Έτσι κι η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ανήσυχη. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση τώρα για το μέλλον μιας σχέσης σας και δεν αποκλείεται αυτή η απόφαση να σας οδηγεί σε συμβίωση ή σε επισημοποίηση ή μπορεί να προκύπτει μια σοβαρή επαγγελματική δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε σήμερα στο παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της δουλειάς και βέβαια πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας με την κόντρα της Σελήνης προς τον Κρόνο! Ένα κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει κατά κάποιο τρόπο αυτές τις μέρες κι αυτό μπορεί να αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα είτε σε μια σχέση προσωπική είτε και με τους συνεργάτες σας. Δεν είναι η πιο εύκολη μέρα της εβδομάδας κι από πλευράς συνθηκών. Ίσως είστε φορτωμένοι με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ή έχετε κάποια προθεσμία σε κάποιο πρότζεκτ για να ολοκληρώσετε ένα έργο κι αυτό να σας αγχώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεξάρτητα με το πώς είναι η πορεία σας επαγγελματικά μέχρι τώρα το μέλλον φαίνεται σαφώς πιο ικανοποιητικό. Πιθανώς για να συμβεί κάτι τέτοιο να χρειαστεί να αλλάξετε δουλειά και να ψάξετε κάτι νέο. Μην πάτε κόντρα στην αλλαγή. Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Σήμερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε ένα πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα πιθανώς και άγχος για οικογενειακά θέματα κι όχι μόνο για τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα δεν σας στριμώχνει ιδιαίτερα σε σχέση με άλλους. Όμως με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο είναι πιθανόν τις απογευματινές ώρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην επικοινωνία ή και στις μετακινήσεις σας. Δείξτε υπομονετική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ό,τι σχετίζεται με κέρδη που προέρχονται από άλλες πηγές εισοδήματος και όχι από τον μισθό σας είναι από τα πράγματα που φέρνει η Σελήνη στο προσκήνιο ενώ κληρονομικά, θέματα ασφαλειών ή αποζημιώσεων και ό,τι σχετίζεται με πιστωτικά ιδρύματα, την εφορία, το δημόσιο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και επιμέλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι καθόλου απίθανο με αυτό το φεγγάρι καθώς σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιο σας να παίρνετε απόφαση να επισημοποιήσετε μια σχέση, να ξεκινήστε μια συνεργασία ή ακριβώς το αντίθετο να διαλύσετε οριστικά μια σχέση ή μια δουλειά. Σήμερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και σε θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργώντας συνθήκες έντασης και αυξημένου άγχους. Ίσως τα πράγματα να πάρουν και μια πιο απρόβλεπτη τροπή ειδικά σε θέματα δουλειάς. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα θέματα της υγείας καθώς οι πολλές υποχρεώσεις ή και το άγχος επηρεάζουν και την ψυχολογική και τη φυσική σας κατάσταση.