ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 05/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 5 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε, αλλά και ο τρόπος που εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας, αλλάζει, καθώς την Τρίτη συμβαίνουν δύο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο κι ο Άρης στον Ταύρο σχηματίζοντας μεταξύ τους όψη εξαγώνου. Είναι μία όψη βοηθητική για συζητήσεις και για τη λειτουργία του μυαλού μας σε υψηλούς ρυθμούς.

Η Σελήνηυ παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Παρθένο και σχηματίζει απο εκεί όψεις με τον Ποσειδώνα (αντίθεση) και με τον Πλούτωνα (τρίγωνο).

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου και δίνει έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ο κυβερνήτης σας, Άρης, περνά στον Ταύρο και θέτει τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο. Τα έξοδα είναι αρκετά αλλά θα μπορέσετε να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται σε θέματα καθημερινότητας και δουλειάς. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας για να δυναμιτίσει τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα, ενώ ο Ερμής περνά στον Καρκίνο επηρεάζοντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Το επόμενο διάστημα θα είναι θετικό αν ψάχνετε μία πηγή εσόδων ή αν αναζητάτε δουλειά. Η μέρα σήμερα ξεκινά με ένα αίσθημα κόπωσης από πλευράς σας. Μπορεί να θέλετε να ξεκουραστείτε και καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Σύγχυση μπορεί να επικρατεί σε κάποιο θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο και δίνει έμφαση στη μυστική δράση, το παρασκήνιο αλλά και τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για το επόμενο διάστημα. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα μέχρι τις 19 Ιουλίου. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στην Παρθένο και κάνει απαιτητικό το πρόγραμμά σας, ενώ φέρνει σύγχυση για θέματα επαγγελματικά ή που αφορούν το σπίτι.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και παραμένει εκεί μέχρι τις 19 Ιουλίου. Με την παρουσία του εκεί, φέρνει ευκρίνεια σε πράγματα που φαίνονταν μπερδεμένα. Αυξάνει βέβαια τους καθημερινούς ρυθμούς σας και σας κάνει να αναζητήσετε νέες γνώσεις και ασχολίες με προθυμία. Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας. ο Άρης από τον Ταύρο δίνει έμφαση στις συνεργασίες. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε άτονοι σήμερα, η Τρίτη δεν είναι μία μέρα με δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή άτονοι και να νιώθετε ότι δεν είστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα θέλατε. Αυτό είναι κάτι εντελώς παροδικό, οπότε δεν χρειάζεται πανικός. Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο και φωτίζει τους τομείς της καριέρας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Ο Ερμής στον Καρκίνο είναι θετικός για θέματα σπουδών και τα επαγγελματικά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα μικρό διάλειμμα από το κυνήγι των στόχων σας, προσφέρει η Τρίτη που σάς καλεί να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε, γιατί η σύγχυση είναι κύριο χαρακτηριστικό της μέρας. Ο Άρης στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο βοηθούν στις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στον τομέα της καριέρας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αυξάνονται, ενώ ο Άρης από τον Ταύρο ενθαρρύνει παράλληλα σχέσεις και συνεργασίες που σας ικανοποιούν πνευματικά και ψυχολογικά. Η σημερινή μέρα πάντως έρχεται με λίγη σύγχυση εξαιτίας της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Είναι καλύτερα να αφιερώσετε τη μέρα στη χαλάρωση και να αφήσετε τις αποφάσεις για άλλες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης προχωρά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και ενεργοποιεί τις επαφές σας με τους άλλους. Από τη μία φέρνει ένταση κι από την άλλη ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας κάνοντας σχέδια για το παρακάτω στη ζωή σας. Η σημερινή μέρα κατά τ’ άλλα είναι αρκετά χαλαρή, παρά τη σύγχυση για κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζονται όπως θα θέλατε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στον Ταύρο και αυξάνει την κτητικότητα στα επαγγελματικά θέματα, ενώ ο Ερμής από τον Καρκίνο σας κάνει να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας. Η σημερινή μέρα κρύβει πολλές υποχρεώσεις προσωπικές κι επαγγελματικές κι έτσι το τρέξιμο δεν θα λείψει. Παράλληλα επικρατεί σύγχυση για ένα σημαντικό θέμα που αφορά την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το άνοιγμα του κύκλου σας και καινούργιων προτάσεων που θα έρθουν στη ζωή σας. Ο Άρης από τον Ταύρο θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή και θα φέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική αναγνώρισή σας. Σήμερα είναι μία μέρα που χαρακτηρίζεται από σύγχυση και η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να χαθείτε σε ό,τι σας χαλαρώνει.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής έρχεται στον Καρκίνο κι από εκεί στρέφει την προσοχή σας στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης. Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο ασκώντας πίεση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε έναν νέο χώρο στη δουλειά ή το σπίτι σας. Η σημερινή μέρα είναι ήπια, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες της εβδομάδας έιναι η Τρίτη με τις πλανητικές μετακινήσεις της. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, σε μία διλική προς το ζώδιό σας θέση που θα βοηθήσει στις εξελιξεις των προσωπικών κι επαγγελματικών θεμάτων σας. Ο Άρης στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις, τις μετακινήσεις. Σήμερα είναι μία έντονη μέρα που ίσως επικρατεί μία θολή εικόνα για την εξέλιξη κάποιας σχέσης σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια