ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 04/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη κι ο Άρης από τους Διδύμους μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του που θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου. Η «σκιά» των ανάδρομων πλανητών περιγράφει μια κατάσταση όπου ο πλανήτης δεν έχει ακόμη γυρίσει ανάδρομος αλλά σιγά σιγά αρχίζει να επηρεάζει σαν να είναι ανάδρομος.

Από σήμερα κι έπειτα καθώς ο Άρης στους Διδύμους αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και γράφουμε και το πιο σημαντικό να φροντίζουμε την ασφάλεια των κωδικών μας γιατί οι χάκερς παραμονεύουν. Το φαινόμενο των ηλεκτρονικών εξαπατήσεων θα ενταθεί ιδιαίτερα μέσα στους επόμενους επτά μήνες. Αυτό φυσικά είναι μόνο μια από τις «συνέπειες» του Άρη όταν είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Θα επανέλθω με ιδιαίτερο άρθρο σε σχέση με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη όλη τη μέρα ανοίγοντας σας την όρεξη για βόλτες. Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει σιγά σιγά να φέρνει ευτράπελα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από δω και κάτω πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και γράφετε και βέβαια προληπτικά να κάνετε έλεγχο στο μεταφορικό σας μέσο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του και σιγά σιγά αρχίζει να σας επηρεάζει. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις δοσοληψίες σας ιδιαίτερα τις ηλεκτρονικές και φροντίστε να έχετε δυνατούς κωδικούς σε τράπεζες, κάρτες και γενικότερα όπου έχετε σημαντικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι αρκετά πιο χαλαρή μέρα σε σχέση με το Σάββατο που παίζει λίγο με την ψυχολογία σας ή σας δημιουργεί κυκλοθυμική διάθεση. Και οι δυο μέρες προσφέρονται για επαφές, εξόδους με φίλους αλλά ακόμη κι αν πρέπει να δουλέψετε κάποιες ώρες θα το κάνετε αγόγγυστα. Σήμερα μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του και ο Άρης στο ζώδιο σας. Μολονότι θα γυρίσει ανάδρομος πολύ αργότερα στο τέλος Οκτωβρίου ήδη από τις 4/9 θα αρχίσει να δείχνει τα δείγματα των ενοχλήσεων του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του η οποία αρχίζει τυπικά στο τέλος Οκτωβρίου. Από τις 4/9 όμως εσείς θα πρέπει να λαμβάνετε τα μέτρα σας αποφεύγοντας παρασκηνιακές καταστάσεις και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να το ρίξετε λίγο έξω μετά από μια εβδομάδα πιο απαιτητική και κουραστική σε όλα τα επίπεδα. Βρείτε διασκεδαστικές διεξόδους, χαρείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας κάποιες στιγμές χαλάρωσης κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στη σκιά της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει φυσικά αργότερα στο τέλος Οκτωβρίου. Όμως ήδη από τις 4/9 μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες αρρυθμίες στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είστε κάπως κουρασμένοι με επιθυμία να περάσετε κάποιες ώρες παραπάνω στο σπίτι για να ξεκουραστείτε ή υιοθετώντας ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού. Ο Άρης μπαίνει σήμερα στη σκιά της ανάδρομης πορείας του και μπορεί να αντιμετωπίσετε σκαμπανεβάσματα σε θέματα επαγγελματικών ή στις σχέσεις με ανωτέρους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του και μολονότι ανάδρομος θα γυρίσει τέλος Οκτωβρίου από τώρα σιγά σιγά μπορεί να διαφαίνονται κάποιες αρρυθμίες σε θέματα ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων, σπουδών ή και νομικών ζητημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας απασχολούν οι πρακτικές έγνοιες της δουλειάς και των οικονομικών. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου. Ήδη όμως από τώρα μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί ευτράπελα σε θέματα οικονομικών ή και σε θέματα σχέσεων.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ -ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που θα κουραστείτε αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες εργασίες ή μελέτη να κάνετε, να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται ή μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με στενούς συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους τα οποία σας επιβαρύνουν με κάποιον τρόπο. Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του στους Διδύμους, δημιουργώντας ίσως κάποιες εντάσεις ή κυκλοθυμία στις σημαντικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του και ενδεχομένως να υπάρχουν μικροπροβλήματα σε θέματα δουλειάς ή να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιο απαιτητική ως μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Άρης μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή πολλές ευθύνες που μπορείτε όμως να φέρετε εις πέρας ξεπερνώντας ένα εμπόδιο ή κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκύπτει. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να κλειστείτε στις σκέψεις και τον εαυτό σας. Αν κάτι σας απασχολεί καλό είναι να το συζητήσετε με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο απαιτητική και κοπιαστική σε νοητικό επίπεδο και μπορεί να έχετε τις κλειστές σας ή να πρέπει να βγάλετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις εις πέρας και να σας δημιουργείται άγχος. Σήμερα μπαίνει και ο Άρης στη σκιά της ανάδρομης πορείας του που ενώ τυπικά θα ξεκινήσει από το τέλος Οκτωβρίου κάποια παρατράγουδα μπορεί να ξεκινήσουν κι από τώρα κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, τις συγγενικές σας σχέσεις και την ευρύτερη έννοια της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια