ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 04/07

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 4 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στην Παρθένο, όπου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και μας κάνει να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας. Η ανάλυση θα γίνει κουραστική όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, φέρνοντας τις δεύτερες σκέψεις και τις αμφιβολίες για όσα σκεφτόμαστε.

Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον αλλά και το εργασιακό κομμάτι της ζωής μας, θα μας προβληματίσουν περισσότερο. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε εντατικά και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό, τη δουλειά και το σώμα μας. Η τελική όψη της ημέρας είναι αυτή του τριγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό που μας κάνει να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι. Υπάρχει δυνατότητα να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί η προσοχή σας να μην είναι διασπασμένη και να φτιάξετε ένα πλάνο που θα ακολουθήσετε. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί προς τον εαυτό σας και τους άλλους γιατί ίσως πείτε κάτι που θα μετανιώσετε. Η μέρα προσφέρεται για να φροντίσετε τον εαυτό σας σε θέματα διατροφής, άσκησης κτλ.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο αλλά και με μια νοητική ανησυχία, αφού σας απασχολούν οικονομικά κι εργασιακά θέματα. Με το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Επιπλέον πηγή άγχος για εσάς αποτελούν τα οικονομικά σας, τα πολλά έξοδα και πως θα τα καλύψετε. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα έχει μία εσωστρέφεια, που παραμένει εκεί ακόμα κι αν πιέσετε τον εαυτό σας να δείχνει χαρούμενος. Μία εσωτερική ανησυχία για θέματα οικογενειακά, ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σάς απασχολούν περισσότερο. Μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις, που σας προβληματιζουν. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές αλλά από αύριο. Προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ενέργεια και ζωντάνια ξεκινά η μέρα για εσάς. Θέματα που αφορούν στην επικοινωνία σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, ενώ βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς μην απογοητεύεστε. Από αύριο θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Ίσως σήμερα χρειαστεί να κάνετε μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, ακολουθήστε τους ρυθμούς της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους άλλους θα είναι έντονη. Είστε από τη φύση σας γενναιόδωροι αλλά αυτό πιθανώς σας εμποδίζει να βρίσκετε χρόνο για να τον αφιερώνετε στις δικές σας ανάγκες. Γι’ αυτό κοιτάξτε να βρείτε μια ισορροπία σήμερα. Από την άλλη η Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει πιο επικριτικούς με τους άλλους. Ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι αν δεν θέλετε να εισπράξετε κι εσείς οι ίδιοι την κριτική τους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να ασχοληθείτε με τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την υγεία σας αλλά και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στο χώρο εργασίας. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δείξει για εσάς ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας σε ό,τι αφορά τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας κι από εκεί σάς βοηθά να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από φίλους και συνεργάτες. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, βέβαια, μπορεί να φέρει εκνευρισμό στην καθημερινότητα και την επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε και βάλτε προτεραιότητες. Αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις για το μέλλον σας, αφού ίσως μπερδεύτετε τους φόβους σας με τη διαίσθηση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Σας απασχολούν περισσότερο σήμερα κι αύριο τα επαγγελματικά σας με μία σχετική αγωνία. Προσπαθήστε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σήμερα χωρίς να το αναβάλλετε για αργότερα. Από την άλλη επειδή το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι σε μία πιο φιλική θέση προς το ζώδιό σας. Σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Κάτι τέτοιο θέλει προσοχή αφού στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας. Αν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ειδικά σε θέματα επαγγελματικά η συμβουλή κάποιου φίλου ή ενός ειδικού μπορεί να βοηθήσει.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον τομέα των οικονομικών στρέφει την προσοχή σας η Σελήνη στην Παρθένο. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να δείτε προσεκτικά οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες μέρες. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας ζητώντας τη βοήθεια σας. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θέματα συνεργασίας ή μίας σχέσης θα πρέπει να τα εξετάσετε καλύτερα, ενώ ίσως παρατηρήσετε μία έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Μην απογοητεύεστε και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα από αύριο σίγουρα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια