ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 04/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 4 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 Το Σάββατο, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Μπορεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο να μας κάνει να τα βλέπουμε όλα λίγο πιο απαισιόδοξα, αλλά ας πάμε κόντρα σε όλο αυτό κι ας προσπαθήσουμε να αντιτάξουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τον Οκτώβριο.

ΚΡΙΟΣ

 Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή ή για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Προσέξτε θέματα των οικονομικών. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο σε εσάς. Ο Ερμής γυρίζει από το Σάββατο σε ορθή πορεία και την άλλη εβδομάδα για να καταλάβετε τη διαφορά. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον Υδροχόο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτητική η μέρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι. Σήμερα, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, και αυτό μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία με τους άλλους. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους και είστε πιο κοινωνικοί. Σήμερα, επίσης,  γυρίζει ορθός κι ο κυβερνήτης σας Ερμής και αυτό θα έχει εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Αυτό αναμένεται να συμβεί από την επόμενη εβδομάδα. Ανάδρομος γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο το Σάββατο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Ο Ερμής γυρίζει σήμερα σε ορθή πορεία αλλά θα δείτε «καλύτερες μέρες» από την επόμενη εβδομάδα που θα έχει ξεπεράσει το περιοριστικό τετράγωνο με τον Κρόνο. Παράλληλα ο Κρόνος προχωρά σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τον Οκτώβριο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μη διαθέσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στους άλλους και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί. Το Σάββατο γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής στον τομέα της καριέρας αλλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη για να έχετε εξελίξεις. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση και κάποιοι μπορεί να σας πιέσουν, αλλά εσείς καλό είναι να επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία το Σάββατο θα δείτε αλλαγές από την άλλη εβδομάδα. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα δουλειάς και υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρχει αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με τα επαγγελματικά σας. Από το Σάββατο ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία  αλλά μην περιμένετε να διορθωθούν όλα αμέσως. Θα χρειαστεί να ξεμπλοκάρουν κάποια πράγματα για να μπαίνετε σε πιο βατούς ρυθμούς. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών και της φήμης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καριέρα σας, είναι αυτό το γουηκέντ το άλφα και το ωμέγα. Το Σάββατο βέβαια μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτο, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.  Τα καλά νέα είναι ότι το Σάββατο γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και ο ανάδρομος Ερμής και αυτό θα έχει εξελίξεις στις σχέσεις και συνεργασίες σας. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών και της φήμης.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σάββατο είναι ευκαιρία για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τους στόχους σας. Καλή  μέρα και για να το ρίξετε λίγο έξω αλλά προσέχοντας στα οικονομικά. Το Σάββατο επιτέλους γυρίζει ορθός και ο ο Ερμής και έτσι θα έχετε καλύτερο έλεγχο της καθημερινότητας σας. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με έμφαση στα οικονομικά σας ζητήματα. Καλό είναι να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ο Ερμής όμως, γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το τετράγωνο με τον Κρόνο, για να αρχίσει να αποδίδει και πάλι στην καθημερινότητα σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο με το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης δώστε προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί μπορεί να προκύψει  ένταση. Σήμερα, επίσης, επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία και ο Ερμής, και είναι θετικός προς εσάς. Παράλληλα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στο ζώδιο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Από την άλλη μπορεί να ακούσετε ευχάριστα νέα από την δουλειά σας. Σήμερα, ακόμη, γυρίζει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής αλλά κάνετε υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα για να αρχίσει πάλι να υπάρχει μια καλύτερη ροή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022