ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 03/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ολοκληρώνεται σήμερα τα ξημερώματα και κυριαρχεί στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μια θετική όψη για να αναλάβουμε ευθύνες, να πάρουμε πρωτοβουλίες δράσης, να τονώσουμε τις επαφές μας. Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες αλλά και για ταξιδάκια και μετακινήσεις. Κατά τα άλλα η Σελήνη προχωρά κι αυτή με τη σειρά της σήμερα τα ξημερώματα του στο ζώδιο του Τοξότη, προσδίδοντας μια εξωστρεφή διάθεση στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Σήμερα σχηματίζεται και το πρώτο τέταρτο της Σελήνης καθώς την επόμενη εβδομάδα έχουμε Πανσέληνο. Η αντίθεση της με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Ήλιο από το απόγευμα κι έπειτα προσδίδει ένταση στις σχέσεις μας και καλό είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με τη θετική επιρροή του εξαγώνου του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία και με τη Σελήνη στον Τοξότη από τα ξημερώματα της σημερινής μέρας, είναι πιο κοινωνικό για σας και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε κι οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πως θα προχωρήσετε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές του Σαββατοκύριακου καθώς από τη μια το εξάγωνο Άρη – Δία σας δίνει ενέργεια για να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας από την άλλη μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι «να σας πάρει από κάτω» και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες αλλά σε αυτή την φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια την δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη στο ζώδιο σας, μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους ή μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην παρόρμηση σας που να τα μετανιώσετε μετά και να βλάψετε μια σχέση. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε για να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας καλύτερα και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση ακόμη κι αν έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι σύνθετο από πλευράς όψεων και για τον λόγο αυτό η σημερινή μέρα είναι πιο απαιτητική. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία που ολοκληρώνεται σήμερα τα ξημερώματα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούνιο. Η Σελήνη από τον Τοξότη απαιτεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εξονυχιστικά με τα θέματα των επαγγελματικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Δείτε τι μπορεί να έχετε αμελήσει να κάνετε, βάλτε σε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε τα θέματα της δουλειάς και μην αδιαφορείτε για τη φυσική σας κατάσταση δίνοντας όλη την ενέργεια σας σε υποχρεώσεις μόνο. Σαφώς δεν θα είναι από τα πιο ξεκούραστα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου αλλά θα καταφέρετε να είστε αρκετά παραγωγικοί και να τακτοποιήσετε πολλά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΛΕΩΝ

Τις προηγούμενες ημέρες όσο η Σελήνη βρισκόταν στον Σκορπιό μπορεί να νιώθατε πιο άτονοι και πιο κουρασμένοι. Το Σαββατοκύριακο όμως η Σελήνη από τον Τοξότη σας ενεργοποιεί και φτιάχνει κάπως την διάθεση σας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείχνει μια θετική επαγγελματική πρόταση για όσους-ες έχουν γενέθλια τον Ιούλιο. Βέβαια η πρόταση αυτή μπορεί να έρχεται με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες και να είστε αρκετά σκεπτικοί αν πρέπει να πείτε το ναι. Από το απόγευμα μπορεί να υπάρχει περισσότερη ένταση στις σχέσεις με συνεργάτες ή φίλους ή μπορεί να νιώθετε πολύ απαιτητικές τις προτάσεις που σας κάνουν ή αυτά που ζητούν από σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο έχει σύνθετες όψεις με λιγότερες ευκολίες σήμερα. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 28 Αυγούστου, ενδεχομένως να προκύπτει μες το γουηκέντ μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Από την άλλη το εξάγωνο Άρη – Δία ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας με κάποιους συνεργάτες. Εσείς οι Παρθένοι έχετε την τάση να αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες και αγχώνεστε παίρνοντας προσωπικά ακόμη και πράγματα που δεν κάνετε εσείς αλλά οι συνεργάτες σας. Αν όμως οι άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους δεν έχουν τις ίδιες υψηλές προσδοκίες με σας και δεν είναι και διατεθειμένοι να δουλέψουν το ίδιο σκληρά τότε ίσως πρέπει να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση για τους γεννημένους κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου σε θέματα που αφορούν το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Γενικότερα, θα είναι ένα αρκετά θετικό Σαββατοκύριακο για σας μολονότι το απόγευμα της σημερινής μέρας μπορεί να αγχωθείτε κάπως με θέματα που αφορούν στα παιδιά, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια για το μέλλον ή για μια ερωτική σχέση που νιώθετε ότι σκοντάφτει πάνω σε εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα υπάρχουν θετικότερες εξελίξεις στην πορεία. Ακόμη, βρείτε χρόνο, είτε σήμερα είτε αύριο, να ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει ένα χόμπι σας, λίγο περπάτημα, ένα μπάνιο στη θάλασσα, οτιδήποτε παίρνει τη σκέψη μακριά από απαισιόδοξα σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της σημερινής μέρας. Ο Δίας μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά αν αποφασίσετε να το εκμεταλλευτείτε σε θέματα επαγγελματικά αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Κάποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο επίσης και να ψάχνετε να βρείτε λύση. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι λίγο πιο κουραστικό σε διάθεση και μπορεί να σας πιάνει μια αγωνία ενδεχομένως και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από αυτά που γνωρίζετε. Αντί να αφήνετε όμως ανεξέλεγκτο το μυαλό σας προσπαθήστε να βρείτε ένα κανάλι για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας πιο παραγωγικό και δημιουργικό. Επίσης προσέξτε τα έξοδα σας αυτές τις μέρες γιατί θα έχετε τάση σπατάλης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, από τα ξημερώματα της σημερινής μέρας, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας μια αστάθεια στα συναισθήματα σας και περισσότερη κυκλοθυμία. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να φέρει κάτι θετικό σε επίπεδο επαγγελματικό ή προσωπικό. Ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 28 Νοεμβρίου. Αν σκεφτόσασταν μάλιστα να κάνετε μια κουβέντα για ένα οικονομικό θέμα ή για μια δουλειάπροτιμήστε τις πρωινές ώρες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μικτές όψεις. Το υπέροχο εξάγωνο που συνδέει τον Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, μπορεί να φέρει κάποιες λύσεις σε θέματα δουλειάς για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο. Το απόγευμα είναι κάπως πιο απαιτητικό και μπορεί να σας ζορίσει κάπως αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας στο σωστό κανάλι. Το καλύτερο αντίδοτο για τη συννεφιασμένη διάθεση είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο δίνοντας εκεί όλη την αφοσίωση και την συγκέντρωση σας. Αν αφήσετε την ενέργεια μιας Σελήνης που περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο σας ανεξέλεγκτη τότε μπορεί να αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις και να σας πιάσει μελαγχολία. Φροντίστε να μην το κάνετε. Όπως επίσης φροντίστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί έρχεται μια εβδομάδα απαιτητική για όλους μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη προχωρώντας τα ξημερώματα της σημερινής μέρας στον Τοξότη, δημιουργεί ένα θετικότερο πλαίσιο για το ζώδιο σας και σίγουρα μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό με τον σύντροφο ή κάποιο φίλο-η και να περάσετε πολύ όμορφα. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ευνοεί και τις συζητήσεις αλλά και τις προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά για τους γεννημένους κοντά στις 28 Ιανουαρίου.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου κι έτσι τα θέματα της καριέρας και γενικότερα της δουλειάς σας δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν λεπτό. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις ή να προκύψουν υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης, τα ξημερώματα, ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Άρη με τον Δία που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 27 Φεβρουαρίου. Μπορεί να προκύψει για σας και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή οικονομική συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;

Σεπτέμβριος 2022: Απαιτητικός μήνας στην επικοινωνία για 4 ζώδια