ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 03/07

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 3 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου η Σελήνη το περνά στον εξωστρεφή Λέοντα σχηματίζοντας όψεις που φέρνουν πίεση και δημιουργούν ένταση στην καθημερινότητά μας. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα την Κυριακή που είναι μία πιο ήπια μέρα και από τις απογευματινές ώρες η Σελήνη περνά στην Παρθένο. Από εκεί η Σελήνη μάς γειώνει στις υποχρεώσεις που έχουμε για την εβδομάδα που ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι μια αρκετά θετική και βοηθητική μέρα για εσάς που νιώσατε πιεσμένοι στην καθημερινότητά σας από θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας με το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και του Πλούτωνα. Μην πιέζετε πολύ τα πράγματα, αν δεν έρχονται όπως θα θέλατε στην παρούσα φάση και εκμεταλλευτείτε την Κυριακή για να χαλαρώσετε για να περάσετε όμορφα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σχηματίζεται καθώς ο Άρης βρίσκεται σε ένα αρκετά σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο.  Αυτή η όψη δημιουργεί μια ψυχική ή πνευματική υπερένταση καθώς ξεκινάτε να δουλεύετε σε κάποιο σχέδιό σας που θα εγκαινιάσετε αργότερα μέσα στη χρονιά και δεν συμφωνείτε εύκολα με άλλους που ίσως παίρνουν μέρος σε αυτή την προετοιμασία.Προσοχή και σε θέματα υγείας αυτές τις μέρες. Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ήπια για το ζώδιο σας κι από το μεσημέρι κι έπειτα πολύ πιο διασκεδαστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις του σαββατοκύριακου επηρεάζουν θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, της δημιουργίας ή των επιχειρήσεων αλλά και των οικονομικών δημιουργώντας πίεση. Η Κυριακή είναι πιο απολαυστική τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα καλά θα κάνετε πάντως να μη πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο που σας δεσμεύουν για το μέλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, έφερε αναστάτωση κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Οι συνθήκες μοιάζουν ασφυκτικές κι ίσως νιώθετε πίεση από ανώτερους ή από την οικογένειά σας. Σημαντικό είναι αυτές τις ημέρες να προσέχετε την υγεία σας καθώς η πίεση μπορεί να βγαίνει και σε ψυχοσωματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη που θα παραμένει στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου φέρνει περισσότερη κυκλοθυμία. Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία, τις επαφές σας αλλά και στις μετακινήσεις σας. Η Κυριακή στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών από το απόγευμα κι έπειτα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα έστρεψε την προσοχή σας στα οικονομικά και τις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο, τις τράπεζες κτλ. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με ένα δάνειο ή ένα διακανονισμό κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Η Σελήνη στον Λέοντα αυξάνει τις τάσεις φυγής και σας δίνει ευκαιρίες είτε για ένα ταξιδάκι είτε για κάποιες εξόδους με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα  σάς προτρέπει να βάλετε τα όρια σας στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις σας. Καλύτερα να μην κάνετε «επίθεση», αλλά προσπαθήστε να βάλετε τις δικές σας «κόκκινες» γραμμές. Η Κυριακή από το μεσημέρι και μετά είναι πιο ήπια και μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής άρα μια εκδρομή στη πλησιέστερη παραλία θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα δημιουργεί αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Ίσως νιώθετε ασφυκτικά με τις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις των άλλων. Αντιμετωπίστε όλα τα θέματα με υπομονή. Η Κυριακή είναι πιο θετική για εξόδους, για να δείτε φίλους και γενικώς για να είστε πιο χαλαροί ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σας απασχολούν όλο το μήνα, τα οικονομικά και οι προσωπικές σας σχέσεις. Δεν φαίνεται να λύνεται και κάτι αυτή την στιγμή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας με όσο πιο διπλωματικό κι ευγενικό τρόπο γίνεται. Η Κυριακή είναι πιο πιεστική μετά το μεσημέρι με θέματα υποχρεώσεων και δουλειάς. Ενδεχομένως να κάνετε μια προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Είναι μία έντονη όψη που μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας. Στην πορεία θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε στα θέματα που σας απασχολούν, αλλά τώρα καλύτερα να φανείτε υπομονετικοί. Η Κυριακή είναι πιο απαλλαγμένη από στρες και ειδικά μετά το μεσημέρι γίνεται απόλυτα φιλική προς το ζώδιο σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις επηρεάζονται κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε αλλά και στην οδήγηση.Η Κυριακή είναι πιο ήπια σχετικά και στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών χωρίς να σας στερεί όμως τη χαρά να περάσετε και καλά με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι κυρίαρχη όψη το σαββατοκύριακο και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών, στο να βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να περιορίσετε τα πολλά έξοδα. Μακροπρόθεσμα μπορεί να το καταφέρετε, αλλά τώρα μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά το οποίο να σας αγχώσει. Η Κυριακή είναι πιο ήπια παρ’ όλα αυτά θα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες ίσως να μη μπορείτε να αναβάλλετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 02/07/2022 φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;