ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος και τα πράγματα αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν για  μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, σιγά-σιγά, θα αρχίσει να βελτιώνεται η καθημερινή μας ζωής και θα φύγει η σύγχυση, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Μην περιμένετε με το «καλημέρα» ότι θα διορθωθούν όλες οι δυσκολίες στην επικοινωνία. Θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να νιώσετε ότι τα πράγματα κάπως ηρεμούν και ότι βαδίζετε σε πιο βατούς ρυθμούς ειδικά όσον αφορά τη δουλειά.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή αν και με τη Σελήνη πιο φιλικό σας ζώδιο δεν θα έχει τους χαλαρούς ρυθμούς που θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ πιο άνετη ως μέρα από το Σάββατο. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα, ο Ερμής σταματά επιτέλους να είναι ανάδρομος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο κεφάλι σας. Θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμη για να πάρει μπρος. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δείτε που βαδίζετε και κυρίως με ποιους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής σήμερα γίνεται πιο φιλικός προς το ζώδιο σας, στέφοντας την προσοχή σας σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία και σας προκαλεί κάποια αναστάτωση. 

ΛΕΩΝ

Από σήμερα, ξεκινάμε πάλι τα άγχη για τη δουλειά. Ο Ερμής, αν και σταματάει την ανάδρομη πορεία του που ταλαιπώρησε όλους μας τις τελευταίες εβδομάδες, αργεί να έχει καλύτερη ροή στην επικοινωνία, οπότε θα χρειαστεί να περάσουν λίγες μέρες ακόμη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι μια πολύ πιο ευχάριστη μέρα για σας. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, οπότε ξημερώνει μια καλύτερη μέρα στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις. Βέβαια όλο αυτό θα είναι πιο εμφανές αφού περάσουν ακόμη μια – δυο μέρες. 

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινάει με αρκετές υποχρεώσεις αλλά φέρνει και το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αρχίσουν τα πράγματα να κυλούν με καλύτερη ροή και χωρίς εμπόδια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο συμβατή με το ζώδιο σας ενώ ο Ερμής δεν είναι πολύ βοηθητικός άμεσα σταδιακά θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και τα θέματα επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σήμερα είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, οπότε η σημερινή μέρα θα δώσει τέλος στις αστάθειες, τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στα θέματα της δουλειάς.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, από σήμερα, οπότε θα είστε και πάλι στις επάλξεις και θα έχετε περισσότερη ενέργεια. Σήμερα, που ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη για να καταλάβετε τη διαφορά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και σήμερα, ο Ερμής γυρίζει την Κυριακή σε ορθή πορεία, μην περιμένετε πολλά. Κάντε υπομονή, δυο-τρεις μέρες ακόμη. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική να την αφιερώσετε στον εαυτό σας, στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε μαζέψει όλη την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα καλεί να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα, αλλά θα δείτε αλλαγές σε μερικές μέρες. Θέματα που σχετίζονται με μια συνεργασία ή σχέση θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/10/2022 – 09/10/2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2022

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022