ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 2 Αυγούστου

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Άρη στην πορεία του στον Ταύρο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, ανατροπών, εκρήξεων, πίεσης και βίας. Άρα όπως καταλαβαίνετε, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σχέσεις ενώ η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τη διπλωματία και τις πιο συμβιβαστικές λύσεις. Η διπλωματική οδός όσο δύσκολη κι αν φαντάζει είναι η πιο ουσιαστική και θετική προσέγγιση αυτή τη στιγμή στα όποια μας προβλήματα με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη έρχεται και με μια όψη πίεσης, τη σύνοδο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μη χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο σήμερα είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε το δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης γιατί αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι επηρεάζεστε από την όψη Άρη – Ουρανού προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στο χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει. Ακόμη προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιεστική με τη Σελήνη στον Ζυγό ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 ως τις 20 μοίρες του Καρκίνου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δε θα βρείτε άκρη. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση ιδιαίτερα από ανθρώπους που σας πατάνε ευαίσθητα «κουμπιά» και έχουν τον τρόπο τους να σας θυμώνουν.

ΛΕΩΝ

Μπορεί η αφορμή ή η αιτία για αντιπαραθέσεις σήμερα, να είναι μια αλλαγή ή ο φόβος μιας αλλαγής είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις γι’ αυτό προσπαθήστε να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα. Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις διπλωματικές λύσεις και απαιτεί ίσως κάποιο είδος συμβιβασμού για να προχωρήσει μια κατάσταση.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια λάθος λέξη ή κριτική ακόμη κι αν είναι ειλικρινής και δεν έχετε πρόθεση να πληγώσετε κάποιον, μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε. Άρα μολονότι ίσως θέλετε να πείτε κάτι γιατί σας βαραίνει και θέλετε να το βγάλετε από μέσα σας γιατί αυτό θα σας ανακουφίσει, η ικανοποίηση θα είναι πρόσκαιρη και η ζημιά μεγαλύτερη.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε και είστε διακοπές. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας πιθανώς και το σύντροφό σας ή ένα στενό συνεργάτη σας. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος και πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται, γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι. Δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στο χώρο εργασίας. Από την άλλη, μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά, γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να νοιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν» ακόμη κι αν είναι τα ίδια σας τα παιδιά για όσους είστε γονείς ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Από την άλλη, επειδή αυτή η όψη επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή είναι πιθανόν μια αντίδραση σας ή της άλλης πλευράς να πυροδοτήσει ένα καβγαδάκι ξαφνικά. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε το θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από την δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί το δικό του θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ενδώσετε σε τοξικές συζητήσεις και χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για το τίποτε. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Ας είστε επίσης λίγο πιο προσεκτικοί με την οδήγηση και πιο υπομονετικοί. Πιθανώς μια είδηση που θα λάβετε σήμερα να σας αναστατώσει κάπως.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες