ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/07

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 2 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου η Σελήνη το περνά στον εξωστρεφή Λέοντα. Το Σάββατο όμως, οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν πίεση. Οι όψεις αυτές δεν είναι άλλες από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα του Σαββάτου και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Μεγαλύτερη ένταση θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, την επικαιρότητα και την καθημερινότητά μας. Θα υπάρχει επίσης αρκετή θολούρα ακόμα και στην κρίση μας οπότε είναι καλύτερο να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις με αυτές τις όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, πιέζει σε θέματα καθημερινότητας, οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να μην έχετε τον χρόνο να κάνετε όσα είναι απαραίτητα ή να χρειάζεστε βοήθεια και να μην μπορείτε να την έχετε, ή ακόμα να ψάχνετε να βρείτε μια άκρη σε σχέση με μια ενοικίαση ή αγορά σπιτιού και να μην έρχονται τα πράγματα όπως θέλετε αυτή την στιγμή. Μην πιέζετε τα πράγματα πολύ στην παρούσα φάση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σχηματίζεται καθώς ο Άρης βρίσκεται σε ένα αρκετά σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Ίσως ξεκινάτε τώρα να δουλεύετε κάτι μοναχικά, το οποίο θα εγκαινιάσετε παρακάτω μέσα στο χρόνο. Αυτή η όψη δημιουργεί και μια ψυχική ή πνευματική υπερένταση καθώς δύσκολα θα συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα με άλλους που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία των σχεδίων σας. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Ίσως υπάρχει κάτι πιεστικό στον οικονομικό τομέα που σας εμποδίζει να κάνετε όσα θέλετε. Το Σάββατο προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες καθώς εύκολα μπορεί να διαταραχτούν.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου, δημιουργεί αναστάτωση κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και αφορά κυρίως θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Οι συνθήκες μοιάζουν ασφυκτικές κι ίσως νιώθετε πίεση από ανώτερους ή από την οικογένειά σας. Η όψη αυτή θα μπορούσε να δείχνει και μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά καλό είναι να μη βιαστείτε να απαντήσετε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου θα φέρει περισσότερη κυκλοθυμία. Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία, τις επαφές σας αλλά και στις μετακινήσεις σας. Προσέξτε το μεταφορικό σας μέσο. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί παρατράγουδα. Μη μπαίνετε σε διαμάχες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και τις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο, τις τράπεζες κτλ. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με ένα δάνειο ή ένα διακανονισμό κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Ακόμη προσέξτε θέματα που σχετίζονται με την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο τα ξημερώματα μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας σας προτρέπει να βάλετε τα όρια σας στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις σας. Καλύτερα να μην κάνετε «επίθεση», αλλά προσπαθήστε να βάλετε τις δικές σας «κόκκινες» γραμμές. Ίσως προκύψει και μια καινούρια επαγγελματική πρόταση ή κάποιο άτομο να σας πλησιάσει ερωτικά. Προσπαθήστε να μεταθέσετε τις αποφάσεις σας για την άλλη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα δημιουργεί αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Ίσως νιώθετε ασφυκτικά με τις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις των άλλων. Αν ψάχνατε να βρείτε εργασία (κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο), ίσως δημιουργηθούν προϋποθέσεις έστω και προσωρινά να βρείτε κάποια δουλειά ακόμη κι αν δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Αντιμετωπίστε όλα τα θέματα με υπομονή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σας απασχολούν όλο το μήνα, τα οικονομικά και οι προσωπικές σας σχέσεις. Υπάρχει θυμός μέσα σας που δεν τον έχετε εκφράσει κι αυτό φέρνει περισσότερη ένταση. Δεν φαίνεται να λύνεται και κάτι αυτή την στιγμή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας με όσο πιο διπλωματικό κι ευγενικό τρόπο γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Είναι μία έντονη όψη που μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας. Δεν είναι μία εύκολη μέρα κι ακόμα κι αν δεν μπλέκεστε άμεσα σε μία κατάσταση, ίσως βρεθείτε εκτεθειμένοι σε ένταση και στρες. Στην πορεία θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε στα θέματα που σας απασχολούν, αλλά τώρα καλύτερα να φανείτε υπομονετικοί και να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις επηρεάζονται κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε αλλά και στην οδήγηση. Θα χρειαστεί να είστε καλά οργανωμένοι τις επόμενες ημέρες για να τα προλαβαίνετε όλα και να μην έχετε προβλήματα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνει εύκολο το να είστε αφηρημένοι με μικροπράγματα, εντείνοντας τον εκνευρισμό. Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς όλοι μπορεί να είναι στην «τσίτα».

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι κυρίαρχη όψη το σαββατοκύριακο και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών, στο να βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να περιορίσετε τα πολλά έξοδα. Μακροπρόθεσμα μπορεί να το καταφέρετε, αλλά τώρα μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά το οποίο να σας αγχώσει ή να ανακαλύψετε κάτι που δεν είχατε ιδέα ότι συμβαίνει σε αυτό τον τομέα. Σε κάθε περίπτωση ίσως να χρειάζεται χρόνο να επιλυθεί το όποιο ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 02/07/2022 φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;