ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 02/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές αντιθέτως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για το χώρο του σπιτιού που θα σας διευκολύνει τη ζωή αλλά και θα ομορφύνει το χώρο σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε πρακτικά ζητήματα οργάνωσης του χρόνου σας, θέματα των οικονομικών αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Ευχάριστα νέα μπορεί να προκύψουν από το σύντροφο σας ή από κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά και ψάχνετε στήριξη είναι η κατάλληλη μέρα να αποταθείτε σε ένα συνεργάτη να σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό. Αν ψάχνετε μια χρηματοδότηση ή ένα δάνειο είναι ίσως η πιο θετική μέρα της εβδομάδας για να το προχωρήσετε. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε σε θέματα μελλοντικών επαγγελματικών σχεδίων ή σε θέματα σπουδών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, την δημιουργικότητα, είναι πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για ραντεβού και συμφωνίες, για να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις, για να απαιτήσετε ίσως την συνδρομή των άλλων στη δουλειά σας ή ακόμη για να κάνετε μια καλή παρουσίαση του έργου ή των ταλέντων σας. Κι αφού κάνετε όλα όσα «πρέπει» να κανονίσετε και μια υπέροχη συνάντηση με το ταίρι σας ή φίλους και να απολαύσετε μαζί μια βραδιά πιο χαλαρή και γλυκιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές ευνοείται η συλλογική δουλειά ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε ένα δικό σας στόχο. Επειδή τέτοιες μέρες με καλή ενέργεια σπανίζουν φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Θετική και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η σημερινή μέρα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μπορείτε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας ή και τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να επικοινωνήσετε καλύτερα τα ταλέντα ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε μια συμφωνία, να συζητήσετε οικονομικούς όρους ενός παλιότερου συμβολαίου, να αιτηθείτε ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση ή χρήματα που μπορεί να σας οφείλονται. Μια μέρα βέβαια που μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια για τον σύντροφο σας ή μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό σε πρακτικό επίπεδο τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αν έχετε να διαπραγματευτείτε, να συζητήσετε για ένα επαγγελματικό θέμα μην το αναβάλλετε για αργότερα προς το τέλος της εβδομάδας που θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική για τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η μέρα σήμερα αφού οι προσπάθειες σας μπορεί πιο άνετα να πιάσουν τόπο! Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να έχετε ίσως και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε.