ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 1η Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια του Σαββάτου στον Τοξότη σχηματίζοντας μια όψη συγκρουσιακή που δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Από τα μεσάνυχτα και έπειτα, χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά και στην οδήγηση. Το Σάββατο έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να το κάνει δύσκολο να συγκρατήσουμε την όρεξη μας και να πειθαρχήσουμε είτε σε θέματα διατροφής, αλκοόλ και γενικά καταχρήσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η  Σελήνη αυξάνει την περιέργειά σας, και από τις πολλές πληροφορίες, αυτό το κάνει μια κουραστική νοητικά ημέρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Μην κουράζετε πολύ το μυαλό σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Προσέξτε τους ενθουσιασμούς και τις υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη και γενικά να αμφισβητήσετε την εμπιστοσύνη που δείχνετε Μην είστε επικριτικοί και ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λένε οι άλλοι. Αν νιώθετε ότι δεν συνεννοείστε αφήστε τις συζητήσεις από Δευτέρα που είναι μια καλύτερη μέρα για σας και με Ερμή επιτέλους ορθόδρομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Αποφύγετε όμως τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καβγάδες, αν δεν είστε ψύχραιμοι. Το βράδυ του Σαββάτου ευνοεί για νέες γνωριμίες είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο και γενικώς να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα σας ξεκουράσει. Προσέξτε, όμως, τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες αλλά και τον εκνευρισμό σας όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως επιθυμείτε. Σκεφτείτε τον χρόνο που διαθέτετε στην οικογένεια και το σπίτι αλλά και τη δουλειά και τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις άνετες της εβδομάδας για σας. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πιο εύκολα και χαλαρά. Προσέξετε μόνο, προς το απόγευμα τις ασυμφωνίες ή οι αντιπαραθέσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή ακόμη και με τον σύντροφό σας. Η μέρα καλεί να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με αυτά που σας ψυχαγωγούν και σας κάνουν να χαλαρώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Ίσως να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα. Το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι όμως, πιο πιεστικό με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη. Προσέξτε ακόμη και τα οικονομικά σας το Σάββατο καθώς μπορεί να γίνετε πιο απερίσκεπτοι με τα έξοδα. 

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, χωρίς να το καταλάβετε, μπορεί να γίνετε επιθετικοί ή να αντιδράσετε έτσι σε ένα σχόλιο άλλου και να μπλέξετε. Γι’ αυτό αποφύγετε τις κουβέντες που δεν έχουν ουσία ειδικά το απόγευμα  και αξιοποιήσετε τη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν και δεν σας παρεξηγούν. Έτσι, θα περάσετε πολύ πιο ωραία και χωρίς εκνευρισμούς. Το Σάββατο μπορεί να δείτε με υπερβολή κάποια πράγματα στο μυαλό σας που αφορούν σε μια σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο καλεί για να μιλήσετε ίσωςμε καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Βγείτε λίγο από το πρόγραμμα και ασχοληθείτε και με ενδιαφέροντα. Το Σάββατο καλείστε να λύσετε προβλήματα στη δουλειά ή να γίνετε πιο επινοητικοί προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα σας απασχολήσουν επίσης, τα οικονομικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα φουντώνει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη συγκεντρώνονται πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και μπορεί να μην ανταποκριθείτε σε όλα αυτά γι’ αυτό μην πιέζετε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές μέχρι το βράδυ. Μετά ασχοληθείτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές. Το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να πιεστείτε σε μια σχέση και να υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τελευταία, να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά  σας πλάνα. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό και βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αλλάξετε κάτι το Σάββατο. Ξεκουραστείτε λοιπόν χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής γιατί το έχετε ανάγκη. Από την Κυριακή θα είστε και πάλι στις επάλξεις και με περισσότερη ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε και αγαπάτε. Μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας με φίλους αν δεν θέλετε να είστε ασυνεπείς. Μείνετε σε αυτά που έχετε κανονίσει ή δείτε πως θα ενισχύσετε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια σας. Ο Ερμής γυρίζει την Κυριακή σε ορθή πορεία αλλά μην περιμένετε πολλά, αν δεν περάσουν δυο τρεις μέρες ακόμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, οι επιθυμίες σας συγκρούονται με την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας, αλλά και με την επιθυμία σας να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Θα πρέπει να συμβιβάσετε και τα δυο. Ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με όσα «πρέπει» να γίνουν και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας σε όσα αγαπάτε και σας χαλαρώνουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Θέσεις του Ερμή που κάνουν το άτομο αναποφάσιστο και λίγο ασταθές

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022