ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 1η Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζοντας θετικές όψεις τις πρωινές ώρες προς τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Άρη κάτι που μπορεί να δώσει μια πιο δημιουργική διάσταση στο πρωινό μας και κάνει σαφώς πιο ευχάριστες και τις επαφές μας με τους άλλους. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στην πορεία της μέρας δημιουργεί πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζει με πιο συναισθηματικό τρόπο την έκφραση μας.

Στο ξεκίνημα του Αυγούστου βέβαια, ανεξάρτητα από τη στιγμή που γίνονται ακριβείς οι όψεις, κυριαρχεί η τριπλή σύνοδος Άρη – Ουρανού – Κάρμα που φέρνει αρκετά απρόοπτα και ένταση.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια πολύ θετική μέρα για να συζητήσετε το μέλλον μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης ή ακόμη και να προχωρήσετε σε μια συμφωνία κυρίως τις πρωινές ώρες. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία με άτομα που συνεργάζεστε μαζί τους, για να βρείτε μια άκρη σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σας αλλά και να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο αν εργάζεστε ακόμη και δεν είστε σε διακοπές για να χαλαρώσετε το βραδάκι με μια βόλτα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Από την άλλη είναι πιθανόν να σας απασχολεί περισσότερο ένα θέμα που άπτεται των επαγγελματικών σας κι αυτό να χρειαστεί να συζητήσετε με κάποιο άτομο του στενού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Δία αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στον σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, στα παιδιά σας αν είστε γονείς, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Από την άλλη είναι πιθανόν να νιώθετε πιο ανήσυχοι για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θετικές όψεις προς την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, τον Άρη και τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και για κάποιους από σας ίσως και μια συμφωνία. Από την άλλη αν είστε διακοπές μπορεί σήμερα να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες, να ανακαλύψετε νέα μέρη, να έχετε ευχάριστες διαδρομές. Θετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με σας τους ίδιους. Μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους, μια βόλτα στη θάλασσα είναι ό,τι ευνοείται περισσότερο σε μια πιο ευχάριστη μέρα για σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ και φυσικά να είστε συγκρατημένοι και με τα έξοδα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει κάπως πιο αγχώδεις αλλά ειδικά τις πρωινές ώρες με τις θετικές της όψεις προς την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό είναι και σούπερ παραγωγική. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε ή αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους αν εκφράζουν ή αντανακλούν σωστά τη δουλειά και το προφίλ σας σαν επαγγελματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα σας και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό το τομέα που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε με γρήγορα αντανακλαστικά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια μέρα που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας με τη Σελήνη στην Παρθένο και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης, είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό, τον Άρη και την Αφροδίτη το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας γιατί μπορεί να βρεθεί κάποιο πρόσωπο να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποιο σχέδιο σας. Σαφώς και δεν είναι μέρα για να απομονώνεστε από τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, αν σας έχουν λείψει οι συζητήσεις με τους φίλους σας, η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσετε αλλά και να προωθήσετε και τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Ή μπορεί να προκύψει ακόμη και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση που σας έγινε το προηγούμενο διάστημα να επανέρχεται για να συζητηθεί. Ενδεχομένως να εκτιμηθούν κάποιες προσπάθειες που κάνετε στο χώρο της δουλειάς και να λάβετε μια υπόσχεση για μια αύξηση στο εισόδημα σας ή να έχετε μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει καλά και στα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αύγουστος 2022: Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες