ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 1η Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Παρασκευή είναι μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες!

Η Σελήνη βρίσκεται από το πρωί στον πύρινο Λέοντα και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη όψεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στο λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολο να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Ταύροι δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολύ θετικές όψεις με τον Δία στον Κριό και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να σας βρίσκουν να κάνετε κάποιες συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση τους τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Οι πολύ θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και την Αφροδίτη δείχνουν ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στην δουλειά για την απόδοση σας, αλλά και να έχετε και κάποια σημαντική πρόταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Όλα γύρω σας γυρίζουν καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιο σας και μάλιστα θα σχηματίζει και θετικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη. Σαφώς πέραν του άγχους που μπορεί να νιώθετε όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο αξιόπιστοι σας εμπιστεύονται και περισσότερο στο χώρο εργασίας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιλήστε με ένα έμπιστο φίλο-η, με το σύντροφό σας με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Από την άλλη, ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση ή μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Βέβαια έρχεται γουηκέντ, οπότε μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι μπορεί να είναι πιθανό σενάριο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα σχηματίζει καλές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ενώ μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε. Σε γενικές γραμμές τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν αλλά με όφελος.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη μέρα του Ιουλίου είναι σούπερ επικοινωνιακή για το δικό σας ζώδιο. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μέιλς, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, επαφές είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Σελήνη στη διάρκεια της μέρας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη μπορεί να νιώσετε την βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα αγαπητοί μου Υδροχόοι καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στον Λέοντα και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Δία μπορεί να φέρουν μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα και τα παρορμητικά ψώνια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 02/07/2022 φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;