ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Με την Σελήνη στην Παρθένο και μάλιστα σε φάση εκτός πορείας θα πορευθούμε μέχρι τις 15:41 το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Ζυγό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το απόγευμα και έπειτα τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα καθώς αρχίζει και η επιρροή της δυναμικής αλλά και αρκετά επιθετικής νέας Σελήνης στον Ζυγό που θα ολοκληρωθεί αύριο. Οι μέρες έχουν μια επικινδυνότητα γενικότερα καθώς υπάρχει και τάση για μικροατυχήματα εξαιτίας του Άρη αλλά και προβλήματα και δυσχέρειες στην επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας από το απόγευμα κι έπειτα. Επειδή από το απόγευμα θα αρχίσει να επηρεάζει και η δύσκολη νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται αύριο προσέξτε τον δικό σας τρόπο να αντιμετωπίζετε όλο αυτό που μπορεί να συμβαίνει ειδικά στον χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξετε και τα έξοδα σας και γενικότερα τα οικονομικά. Καταρχάς αποφύγετε σήμερα και αύριο επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συναλλαγές κι ακόμη περισσότερο αγορές που γίνονται με παρόρμηση και βιασύνη και δεν στηρίζονται στην λογική και την προσεκτική αποτίμηση των αναγκών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το απόγευμα κι έπειτα καθώς αρχίζει η επιρροή της νέας Σελήνης μπορεί να κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για σας καθώς υπάρχει ένα κλίμα αντίδρασης κι
έτσι ακόμη κι αν έχετε την καλύτερη πρόθεση σε αυτά που λέτε θα υπάρχει ένας αντίλογος ίσως αιχμηρός που θα σας απογοητεύει. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε εσείς αυτά που θέλετε όσο πιο καθαρά και με συνοχή μπορείτε κι από κει κι έπειτα μην ασχολείστε τόσο πολύ πως τα εκλαμβάνουν οι άλλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε τσακωμούς και εντάσεις τόσο με μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια όσο και με άτομα που έχουν λόγο για την δουλειά σας. Οι κόντρες και οι αψιμαχίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε. Και μην ξεχνάτε η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Προσοχή ακόμη και στις δουλειές στο σπίτι μην είστε βιαστικοί και να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε.

ΛΕΩΝ: Από το μεσημέρι κι έπειτα οι ώρες είναι πιο απαιτητικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με τους συνεργάτες σας ή μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια σκέψη, σε μια κατάσταση, σε ένα πρόσωπο και να μην μπορείτε να δείξετε ευελιξία και ανεκτικότητα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ό,τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιοι μπορεί να παίζουν με την υπομονή σας, να μην σας δίνουν πειστικές απαντήσεις στα ερωτηματικά σας, να σας απογοητεύουν με τη στάση τους. Όμως το να επιμένετε σε κάτι δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σας και κινδυνεύετε να δημιουργήσετε εχθρικό κλίμα απέναντι σας ή να κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και έδαφος και επανέλθετε στα όποια προβλήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ: Η επερχόμενη νέα Σελήνη με τις δύσκολες όψεις της είναι αλήθεια ότι δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις σας και πιθανώς κάτι στην δουλειά ή και στο οικογενειακό περιβάλλον να σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυσφορία. Κοιτάξτε να βρείτε κοινό έδαφος και πνεύμα συνεννόησης. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε μια τόσο απαιτητική μέρα. Ακόμη προσοχή σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε κάθε περίπτωση ούτε η σημερινή ούτε η αυριανή μέρα είναι θετικές αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι στο χώρο εργασίας γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια άρνηση ή μια απόρριψη του αιτήματος σας. Προτιμήστε για κάτι τέτοιο την Παρασκευή που είναι μια πιο άνετη μέρα για σας. Αφήστε εκείνους που τους τρέφουν τα αρνητικά συναισθήματα να κάνουν πόλεμο κι εσείς προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιθανώς να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες σας στην επιφάνεια ή να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αντί όμως να πέσετε με εμμονή και πάθος να υπεραναλύσετε τις καταστάσεις όπως συνηθίζετε καλύτερα να κρατήσετε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και να είστε πιο υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και να σας αποδιοργανώσουν με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέματα σας, αλλά προσέξτε και τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσοχή που δίνετε στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας για να μην ακούσετε παράπονα από την μία ή την άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο άτομο ή μια κατάσταση και αυτό να σας εξωθήσει και σας σε μια πιο νευρική και επιθετική στάση απέναντι στους άλλους. Αυτή η νέα Σελήνη που συνοδεύεται από την σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Άρη φημίζεται για την βιαιότητα στα λόγια γι’ αυτό προσέξτε μην πείτε κάτι πάνω στα νεύρα σας και μετά το μετανιώσετε ακαριαία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιρροή της απαιτητικής νέας Σελήνης που αρχίζει να σας επηρεάζει από σήμερα το απόγευμα και μέχρι αύριο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση. Αποφύγετε τις διενέξεις τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Υγεία, σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την «αντιδραστική» Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021