ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 31 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 31 Αυγούστου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου σχηματίζοντας μια πολύ θετική όψη τριγώνου στο ξεκίνημά της με την Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοώντας τις επαφές μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κάποια απαιτητικά τετράγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα που μας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση ή και άγχος το απόγευμα και η μέρα θα κλείσει με μια υπέροχη όψη κάνοντας το βράδυ της Τρίτης ιδανικό για εξόδους, για να δούμε φίλους και πιθανώς να μοιραστούμε μαζί τους τα νέα μας μετά από διακοπές ή τα σχέδια μας για το φθινόπωρο.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες και οι φίλοι σας θα είναι γεμάτοι απαιτήσεις σήμερα οπότε δύσκολα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε μεν αλλά από την άλλη θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί στην δουλειά. Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που αντιτίθενται στον τρόπο που σκέφτεστε ή δράτε πάρτε απόφαση ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μολονότι στα επαγγελματικά μπορείτε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στα δύσκολα, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας μπορεί να νιώθετε κάπως πιο αδύναμοι. Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στα οικονομικά, στην προσωπική σας ζωή και τα παιδιά αν είστε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους σήμερα αλλά σας δημιουργεί και άγχος για όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά βοηθά να σημειώσετε πρόοδο και οι βραδινές ώρες προσφέρονται για εξόδους και επαφές με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι δύσκολο να κρατήσετε για τον εαυτό σας σήμερα κάτι που δεν σας αρέσει και καλά θα κάνετε να το δείξετε αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβληθούν άλλοι. Μην βλέπετε μόνο αρνητικά τα πράγματα γύρω σας και μην εστιάζετε μόνο σε ό,τι δεν έχετε αυτή τη στιγμή στη διάθεση σας. Η μέρα θα κλείσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ: Μια μέρα που θα διαπιστώσετε πόσο επηρεάζετε και επηρεάζεστε από τους άλλους σήμερα. Μια λέξη σας φτάνει για να έχετε αντιδράσεις από τον περίγυρο σας. Το απόγευμα μπορεί να νιώσετε άβολα σε μια συζήτηση ή να νιώθετε στιγμιαία να χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Μην πτοείστε. Ένα υπέροχο βράδυ σας περιμένει με τους φίλους διαθέσιμους να σας φτιάξουν τα κέφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας είναι δύσκολο σήμερα να είστε ευέλικτοι όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Όμως στο τέλος τα πράγματα θα πάνε καλά όση κι αν είναι η ταλαιπωρία σας. Μια θετική συζήτηση με ένα φίλο ή συνεργάτη θα σας βοηθήσει τις βραδινές ώρες.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά μπορείτε να μάθετε σήμερα και να ανοίξουν οι ορίζοντες σας ή να προσθέσουν στην γνώση σας. Είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας μολονότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και προς το απόγευμα μπορεί να έχετε μια αίσθηση σύγχυσης για κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι δύσκολο να κρατήσετε το πρόγραμμα σας όπως θα θέλατε αφού κι εσείς οι ίδιοι πηγαίνετε από το ένα στο άλλο χωρίς να ολοκληρώνετε αυτά που κάνετε. Από την άλλη μπορεί να παίζουν θέματα εμπιστοσύνης στο περιβάλλον που κινείστε. Εύνοια στα οικονομικά θα έχετε τις βραδινές ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη ή φίλο κάτι το οποίο σας φοβίζει από το να το αφήνετε να σας κυριεύει. Μην γίνεστε ανυπόμονοι με τους άλλους. Ο καθένας έχει τους ρυθμούς του. Μην διαστρεβλώνετε όμως και την αλήθεια προκειμένου να γίνεστε αρεστοί. Εξαιρετικό το βράδυ για τις φιλικές σας σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα που μπορείτε να πείσετε τους άλλους με την σκληρή δουλειά σας μολονότι μέσα σας μπορεί να νιώθετε αρκετές ανασφάλειες ή να έχετε την αίσθηση ότι οι ανάγκες σας δεν πληρούνται. Προσέξτε λίγο περισσότερο στις μετακινήσεις σας σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα μπορεί να είστε πιο παραγωγικοί και όλα να γίνονται πιο εύκολα στην καθημερινότητα σας μολονότι θα υπάρχουν πειρασμοί να αφήσετε την δουλειά και να το ρίξετε λίγο έξω.. Αλλά κι αυτό δεν είναι κακό. Κανονίστε μια ωραία έξοδο για το βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ: Δύσκολα θα μπορέσετε να αποφύγετε το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων στο σπίτι ή την δουλειά. Μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο τα θέματα ενός συγγενή ή ενός συγκατοίκου. Το βράδυ θα είστε πιο κουλ και θα απολαύσετε περισσότερο τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Φίλοι ή εραστές; Ποια ζώδια μπορούν να εξελίξουν μια φιλία σε ερωτική σχέση

13 Πράγματα που αξίζεις να πάρεις από μία σχέση

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό