ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 3 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου.

Πολλές επιρροές έχουμε σήμερα, Τρίτη, με την καλή να είναι το τρίγωνο ανάμεσα σε Αφροδιτη και Ουρανό, αφού ευνοεί την ανεύρεση λύσεων, τη δημιουργικότητα και την τόνωση των σχέσεων. Από την άλληήδη επηρεαζόμαστε από την αυριανή σύγκρουση του Ερμή με τον Ουρανό κι έτσι δυσχεραίνεται η επικοινωνία και οι μετακινήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη στους Διδύμους μας κρατά λογικούς και μακριά από το να παρασυρθούμε από το συναίσθημα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Πίεση από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε, αλλά και για να ελέγξετε τυχόν θέματα υγείας ή να συζητήσετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Άγχος και απαιτήσεις απ’ όλους σήμερα, αλλά εσείς κάνετε σχέσια και σκέφτεστε τις σχέσεις και τον έρωτα. Ασχοληθείται με την εμφάνισή σας και προσοχή στα μέσα επικοινωνίας και τις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τεμπέλικο πρωινό, αλλά πιο απαιτητική προβλέπεται η συνέχεια. Προσπαθήστε να θέσετε τους δικούς σας ρυθμούς και να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας. Καλή μέρα για κρυφά ραντεβού και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ιδανική ημέρα για να γιορτάσετε ή να δείτε φίλους και συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή, καλή ενέργεια, αλλά προσέξτε οικονομικές προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Δουλειά και πάλι δουλειά, αλλά με ευνοϊκότατες συνθήκες, ιδανικές για να εντυπωσιάσετε τους ανώτερούς σας. Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενθουσιώδες πρωινό και μια μέρα που είναι ιδανική για να εκθέσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας και να βάλετε ένα ακόμα λιθαράκι για την υλοποίηση των στόχων σας. Καλή μέρα για έξοδο και για να αξιοποιήσετε και την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Καλή μέρα για να κάνετε μια συμφωνία και να συζητήσετε οικονομικούς όρους. Στα προσωπικά σας μπορεί να νιώθετε ζήλια ή ανασφάλεια. Το βράδυ ίσως προκύψει κάποιο τηλεφώνημα που μπορεί να σας αναστατώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα τα δίνετε όλα για τις σχέσεις. Παρά το απαιτητικό της ημέρας, εσείς είστε πρόθυμοι να τα βγάλετε πέρα με κάθε τρόπο, καθώς και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας. Πιθανή και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ βοηθητική όψη για να έχετε ωραία ατμόσφαιρα στη δουλειά και ευνοϊκές συνθήκες. Δοκιμάστε να κάνετε αλλαγές σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το βράδυ προσοχή στην επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενθουσιασμός, χαρά και δημιουργία, είναι οι τρεις λέξεις που ορίζουν την Τρίτη σας. Ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και αφιερώστε χρόνο στο χόμπι σας. Μην βλέπετε τη διασκέδαση σαν χάσιμο χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα για τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Το βράδυ χαλαρώστε στο σπίτι και μην σας φανεί περίεργο αν προκύψει κάποια ευχάριστη έκπληξη οικονομικής φύσης. 

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αυτομαστιγώνεστε και δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να πείσετε τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία και φλερτ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς θα είναι ο Αύγουστος 2021 αστρολογικά;

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού