ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 26 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μολονότι γίνεται ακριβείας την Τετάρτηυ αρχίζει να επηρεάζει από σήμερα. Η όψη αυτή μπορεί να απογειώσει τον ρομαντισμό μας αλλά και τις προσδοκίες μας οι οποίες βασίζονται σε μη ρεαλιστικα δεδομένα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Αυτή τη μέρα η ονειροπόληση και η νοσταλγία μας καλούν να χαθούμε σε αυτή κι έτσι χάνουμε τη συγκέντρωσή μας στο εδώ και το τώρα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να χαρείτε τον ρομαντισμό της μέρας, αλλά συγκρατείστε τον ενθουσιασμό σας για ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Οι αδέσμευτοι φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας και χαρείτε το βράδυ σας. Προσοχή δείξτε και στα οικονομικά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα η μέρα θέλει χαλαρότητα κι όχι μεγάλο όγκο εργασίας. Ακόμα κι αν απαιτείται να εργαστείτε σκληρά κάντε μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας για να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Μια βόλτα το βράδυ ή το να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί με φίλους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι τέχνες μπορούν σήμερα να είναι πηγή μεγάλου ενθουσιασμού για σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σας ίσως σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Ίσως νιώσετε ότι κάνετε κάποιες θυσίες στον τομέα των οικονομικών για να επιτύχετε έναν πιο μακρινό στόχο. Ανασφάλεια και ανησυχία ίσως σας δημιουργούνται μπροστά στο μέλλον της οικονομίας. Ωστόσο επειδή ο Ποσειδώνας μας κάνει να μη βλέπουμε καθαρά, δεν είναι η κατάλληλη όψη για αποφάσεις στα θέματα της δουλειάς ή του πορτοφολιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Προσέξτε την ένταση με την οποία επενδύετε σε νέες σχέσεις για τις οποίες δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά. Θέλετε να ζήσετε μία σχέση αλλά προσοχή το παραμύθι σας να μην κρύβει κάποιο δράκο στη γωνία. Μην μεγαλώνετε τα πράγματα στο μυαλό σας θετικά ή αρνητικά στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν έργαζεστε μαζί με τον σύντροφό σας προσέξτε να μην δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς σας. Επίσης αν είστε σε νέο περιβάλλον μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, μην δοκιμάζετε πράγματα χωρίς να έχετε συμβουλευτεί τον γιατρό σας και μην επηρεάζεστε απ’ όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ: Η ερωτική ζωή σας και αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο αλλά καλο θα ήταν να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις στους δύο αυτούς το0μείς. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τη δημιουργικότητά σας αν είστε καλλιτέχνες, λειτουργώντας ως έμπνευση. Χαρείτε τη δουλειά ή το χόμπι σας. Ίσως κάποια σχέση σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες να κάνετε σχέδια για ένα ιδανικό σπίτι. Ίσως σκέφτεστε αλλαγές σε χρώματα ή στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμα και να αγοράσετε πράγματα για να ανεώσετε τον χώρο σας. Ίσως ψάχνετε σπίτι ή θέλετε να συγκατοικήσετε. Το κεφάλαιο σπίτι και πιθανώς κάποια οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στον χώρο της δουλειάς σας. Ίσως κάνετε δημοσιεύσεις στα social media, για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι από διάφορα μηνύματα που λαμβάνετε στον χώρο της δουλειάς σας. Μην πιέζεστε να βρείτε άκρη. Τα σημαντικά μπορούν να περιμένουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως επηρεάσει την κρίση σας σε θέματα ερωτικά ή και οικονομικά. Αν ακοιύτε μεγάλες υποσχέσεις κρατήστε τις προσδοκίες σας στο μίνιμουμ. Μην ρισκάρετε για χρήματα και συμφωνίες τη σημερινή μέρα. Αν είστε μόνοι μην συμβιβαστείτε μα κάτι που δεν σας αξίζει για να αποφύγετε τη μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι και τις 5/10 που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Τοξότη το φλερτ είναι η καθημερινόητά σας. Γοητεύετε τους άλλους όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά και με τις ικανότητές σας στη δουλειά. Προσέξτε το μέγεθος των προσδοκιών σας γιατί ο Ποσειδώνας σας κάνει επιρρεπή στις εξιδανικεύσεις. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 13,14,15/12 ζήστε ένα ρομάντζο αλλά μην πέσετε με τα μούτρα πριν βεβαιωθείτε ότι όντως το αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας, στην ξεκούρασή σας και στην χαλάρωση. Αν έχετε πολλά να κάνετε είναι πιθανό να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας ή να αισθάνεστε ότι κάτι παρασκηνιακό παίζει στον χώρο της εργασίας σας. Μην ανακατευτείτε καθόλου. Τελειώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη μία η καρδιά σας είναι γεμάτη επιθυμίες κι από την άλλη μπορεί μία νέα γνωριμία να σας μπερδεύει ως προς το αν είναι φιλική ή ερωτική. Ο χρόνος θα δείξει οπότε μην βιάζεστε με τα ερωτήματά σας και απολαύστε αυτό που σας συμβαίνει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η δουλειά και η καριέρα σας απασχολούν περισσότερο. Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Ίσως ακόμα να σας οδηγεί να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε αλήθειες για τον χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια και προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτήν για να προστατευτείτε. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12,13, 14/3.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
– Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν