ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 25/10-31/10/21

PEXELS

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/10-31/10. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου έρχεται δημιουργώντας ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο ενεργειών που καλούμαστε να διαχειριστούμε στον επόμενο μήνα, που από κάθε άποψη θα είναι πολύ πιο απαιτητικός και βαρύς τουλάχιστον για τη χώρα μας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την εβδομάδα, τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου για το κάθε ζώδιο;

Κριός

Η αρχή της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο μια κατάσταση, από την οποία πρέπει πιθανώς να απαλλαγείτε. Στο τέλος της εβδομάδας τελειώνει μαζί κι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό διάστημα, που δημιούργησε μεγαλύτερη αγωνία και ένταση στην καθημερινότητα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Ταύρος

Αυτή είναι η πιο άνετη από τώρα και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Το Σάββατο ο Άρης προχωρά στον Σκορπιό σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σχέσεις, τις συναναστροφές σας με τους άλλους, αλλά και τον γάμο και τις συνεργασίες. Ξεκινά μια περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, που θα βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες και θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

Δίδυμοι

Ίσως βλέπετε κάποια πράγματα λίγο υπερεκτιμημένα ή τους δίνετε μια διάσταση πιο ονειρική και παραμυθένια από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Ή κρατήστε μια στάση υπομονής μέχρι να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει, χωρίς να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Βέβαια η απόλυτη προτεραιότητα σας πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος

Είναι μέρες που οι υποσχέσεις που ίσως σας δίνονται μπορεί να αποδειχτούν «κούφιες». Αν ακούτε μεγάλα λόγια, καλύτερα να μην κρατήσετε τίποτε όσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να σας κολακεύει. Πέμπτη και Παρασκευή είναι θετικές μέρες για να συζητήσετε επαγγελματικά και οικονομικά. Το Σάββατο ο Άρης, προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά στον έρωτα, τη δημιουργία, την αυτοέκφραση, την προβολή της δουλειάς και των ταλέντων σας.

Λέων

Η τελευταία τόσο χαλαρή και προστατευμένη εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς από το Σάββατο 30/10 ξεκινά η επιρροή του Άρη σε κόντρα με το ζώδιο σας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 13/12. Πιθανώς αυτό να αφορά στον ερωτικό τομέα, όμως καλά θα κάνετε να είστε πιο υποψιασμένοι και σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για κάτι ερωτικό είτε για κάτι οικονομικό, περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και μην βιάζεστε ούτε να απογοητευθείτε ούτε να πετάξετε από ενθουσιασμό.

Παρθένος

Είναι η τελευταία εβδομάδα που έχει έναν βαθμό ταλαιπωρίας για το ζώδιο σας, η οποία εστιάζεται κυρίως στις 26-27/10. Δυο μέρες που δεν προσφέρονται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, κυρίως στις σχέσεις σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, αλλά αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις, όπως και να προχωρήσετε σε λήψη αποφάσεων που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα τη ζωή σας.

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι και η τελευταία τόσο πιεστική, καθώς το Σάββατο ένας από τους παράγοντες πίεσης στην καθημερινότητα σας αίρεται. Ο Άρης προχωρά το Σάββατο στον Σκορπιό στον τομέα των οικονομικών και η παρουσία του θα είναι σχετικά πιο ουδέτερη. Θα νιώθετε λιγότερο πιεσμένοι στις σχέσεις, αλλά πλέον η προτεραιότητα θα είναι το χρήμα και η ασφάλεια.

Σκορπιός

Καθώς οι πλανήτες αρχίζουν να προχωρούν στο ζώδιο σας, έρχεστε στο προσκήνιο και θα είστε οι πρωταγωνιστές των επόμενων εβδομάδων. Τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και να απορροφούν την ενέργεια σας και μάλιστα με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είναι και πιο πιεστικά. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, αλλά και πιο ανταγωνιστικοί, δεν θα γλιτώσετε όμως και κάποιες εντάσεις, είτε στον χώρο εργασίας είτε και στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότης

Προσοχή στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς ο Ποσειδώνας ό,τι αγγίζει του προσδίδει μια εξιδανικευμένη διάσταση που λίγη επαφή έχει με την πραγματικότητα. Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις για λίγο αργότερα και «πηγαίνετε με το κύμα» προς το παρόν. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πολύ διαφορετικές μέρες που μπορεί να φέρουν μια ευχάριστη είδηση, μια τυχερή εξέλιξη σε ένα θέμα ή να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Στις 26/10 και 27/10 είναι οι δυο πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας καθώς μπορεί να μην έχεις μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα ή να έρθεις αντιμέτωπη με ψέματα, χειριστικές συμπεριφορές από άτομα που θέλουν να σε κοροϊδέψουν, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Το Σάββατο ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό στον τομέα των στόχων, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων, των συνεργατών, των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε και μοιράζεστε μαζί τους κοινούς στόχους, απόψεις και όραμα.

Υδροχόος

Στις 26-27/10 δημιουργείται ένα κάπως θολό τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικά, ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε σπατάλες, να ξοδέψετε με πιστωτικές κάρτες σε ψώνια που δεν είναι απαραίτητα ή να μπερδέψετε χρήματα και αισθήματα. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε μία διαφορά σε αξίες, απόψεις, με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή έναν συνεργάτη. Αποφύγετε όμως να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά σε περίεργο κλίμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σας. Πιο πολύ επηρεάζονται οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου κι εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους και συνεργάτες. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάνετε, ξεκινά μια περίοδος αναζήτησης νέων επαγγελματικών οριζόντων. Από το Σάββατο σε ερωτικό επίπεδο η επιρροή του Άρη θα είναι πιο έντονη για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου