ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 24 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 24 Αυγούστου.

H Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς, όμως από τις 12:12 το μεσημέρι, ως τις 21:57 το βράδυ θα είναι σε φάση κενής πορείας, μέχρι να περάσει στον Κριό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια μέρα με αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Πιο υποτονική σε σχέση με τους ρυθμούς σας, με το μυαλό σας να περιπλανιέται από δω και από κει χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Ενδεχομένως να σας μπερδεύουν οι πληροφορίες που λαμβάνετε ή μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να ασχοληθείτε και προσπαθείτε τώρα να βρείτε τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι από τις μέρες που δύσκολα μπορείτε να αξιοποιήσετε -ειδικά μετά το μεσημέρι- για να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε εκκινήσεις. Από σήμερα αρχίζει να επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κάποια σύγχυση είτε σε σχέση με κάποιον συνεργάτη ή ακόμη και με κάποιον στόχο που μπορεί να έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτητική μέρα στη δουλειά ή σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητα σας είναι η Τρίτη και μάλιστα επειδή σιγά σιγά από σήμερα επηρεάζει η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, είναι πιθανόν να νιώθετε και κάποιου είδους σύγχυση ή να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας να τρέχει περισσότερο στο μέλλον και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας παρά στο εδώ και τώρα. Πιθανώς να βιώνετε μια κάποια σύγχυση ή να μην είστε εντελώς σίγουροι για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, είτε σε επίπεδο δουλειάς ή στις σπουδές σας.

ΛΕΩΝ: Οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο όλη την ημέρα. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς διαχειρίζεστε τα χρήματα σας σήμερα, όπως και αύριο. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και κυρίως μην φορτώνετε κάρτες με αγορές που δεν είναι απολύτως απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδιαίτερα έντονη σε επίπεδο συναντήσεων, επαφών και συζητήσεων, καθώς περιδιαβαίνει τον τομέα των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας. Όμως, μπορεί να μην καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που είναι προτεραιότητες σας, διότι κάποιος ολοένα θα σας διακόπτει, ένα τηλέφωνο θα χτυπά και θα διαταράσσει την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα εργασίας, υποχρεώσεων στην καθημερινότητα σας, αλλά και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Επειδή από σήμερα ξεκινά σιγά σιγά η επιρροή της αντίθεσης Ερμή-Ποσειδώνα κι επειδή σήμερα έχουμε και Σελήνη κενή πορείας για πολλές ώρες μετά το μεσημέρι, σίγουρα δεν είναι η πιο σταθερή μέρα της εβδομάδας για να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση ή να δώσετε μια δεσμευτική υπόσχεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήπιες προδιαγραφές για τη σημερινή μέρα, που μπορείτε να ελιχθείτε και γενικότερα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε. Παρόλα αυτά, είναι από τις μέρες που μπερδεύονται πολλοί στα πόδια σας, καθώς αρχίζει από σήμερα η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιο εσωτερική και ανήσυχη φάση σήμερα και σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη σας θέση Σελήνης για να είστε δυναμικοί και αισιόδοξοι στην προσέγγιση σας στις υποχρεώσεις σας. Μάλιστα, επειδή ξεκινά να σας επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να χάνετε λίγο στις σκέψεις σας ή μπορεί συνέχεια να σας διακόπτουν οι άλλοι από αυτό που κάνετε εγείροντας τις δικές τους απαιτήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τόσο σε αυτά που πιστεύετε, διαδίδετε και στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους. Καλό είναι να σιγουρεύεστε ότι έχουν καταλάβει ακριβώς τις προθέσεις σας και αυτά που θέλετε να πείτε, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αργότερα. Από την άλλη, καλό είναι να μην παίρνετε τίποτε προσωπικά σήμερα, καθώς θα υπάρχει μια τέτοια τάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσοχή σας στρέφεται σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Επειδή όμως η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι από σήμερα ξεκινά κι η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο, καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και γενικότερα με τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Από σήμερα αρχίζει να σας επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να χάνετε κάπως τη συγκέντρωση σας, να μην μπορείτε να εστιάσετε για πολλή ώρα σε μια εργασία ή πιθανώς να σας διακόπτουν άλλοι στο περιβάλλον της δουλειάς ή του σπιτιού. Η όψη αυτή θέλει προσοχή σήμερα και αύριο, διότι δεν θα είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/08/2021 – 29/08/2021

– Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 16/08/2021 μέχρι τις 10/09/2021

– Σελήνη Κενή Πορείας