ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 17 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 17 Αυγούστου.

Με τη Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη για σήμερα, Τρίτη η αισιοδοξία είναι εδώ. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει το μυαλό να βγαίνει εκτός προγράμματος γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δυσκολεύεστε πολύ να συγκεντρωθείτε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Για σήμερα ισχύει το «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», το οποίο είναι αρκετά απελευθερωτικό και θα σας οδηγήσει σε λύσεις. Λίγη παραπάνω προσοχή στα fake news σήμερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις καλύτερες και πιο αισιόδοξες ημέρες της εβδομάδας είναι εδώ. Η διάθεσή σας είναι φωτεινή και όλα γίνονται πιο ευέλικτα. Αξιοποιήστε στο έπακρον την ημέρα σας. Από το μεσημέρι και μετά μία παραπάνω προσοχή θα την χρειαστείτε λόγω υποχρεώσεων, ενδεχομένως επαγγελματικών που θα απαιτήσουν τη συγκέντρωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πύρινη ενέργεια της Σελήνης στον Τοξότη φέρνει αστάθεια και μπερδεύει τη σκέψη σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ψάξετε τι είναι αυτό που κρύβετε πισω από αυτό που φαίνεται. Μην επιχειρήσετε να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα γιατί η μέρα δεν προσφέρει καθαρές λύσεις. Προσοχή στα οικονομικά, ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα εξελίσσεται με έντονη κοινωνικότητα για εσάς. Η ερωτική σας ζωή ενεργοποιείται και οι ελεύθεροι ενδεχομένως να κάνετε νέες γνωριμίες ή ένα έντονο φλερτ. Από το μεσημέρι και μετά μια επαγγελματική σχέση ίσως σας χαλάσει λίγο τη διάθεση. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Το βράδυ προγραμματίστε μια βόλτα ή μια συνάντηση με τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενέργειά σας σήμερα θα είναι αφιερωμένη στη δουλειά ή το σπίτι σας. Δείξτε ευελιξία και κατανόησει όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό καθώς το πρόγραμμα από το μεσημέρι και μετά ίσως να μην βγαίνει με τίποτα. Δώστε μια παραπάνω προσοχή στην διατροφή σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις από το απόγευμα.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στον Τοξότη σάς φέρνει χαλαρότητα και δημιουργική διάθεση. Αξιοποιήστε τη θετικότητα της ημέρας κάνοντας πράγματα με αυτούς που αγαπάτε, είτε είναι τα παιδιά, η οικογένεια ή οι φίλοι σας. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή μια νέα δραστηριότητα. Σήμερα είναι η μέρα που θα τα καταφέρετε, αρκεί να αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήματα σπιτιού και οικογένειας σάς καλεί να αντιμετωπίσετε σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη. Καλή στιγμή για να αλλάξετε τη διακόσμηση και να ανανεώσετε τον χώρο σας, ειδικά αν σας έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ή να προκύψει προς το απόγευμα ένα θέμα που σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και πιθανώς δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Μια καλή στάση είναι να το λύσετε από αύριο.

ΖΥΓΟΣ: Σε γενικές γραμμές η σημερινή μέρα θα είναι θετική. Η αυτοπεοίθησή σας είναι αισθητά ανεβασμένη και η διάθεσή σας καλή. Από το απόγευμα και μετά προσοχή στην επαφή σας με τους άλλους. Θέματα δουλειάς που δεν έχουν βρει λύσει ίσως να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά από το βράδυ και μετά όλα θα είναι πιο άνετα. Κανονίστε κάτι όμορφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήματα καθημερινότητας, οικονομικά και πρακτικές εκκρεμότητες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο σήμερα. Καθώς οι μέρες περνούν και πάμε προς το τέλος του μήνα η ανάγκη να ελέγξετε τα έξοδα σε σχέση με τα έσοδά σας γίνεται πιο επιτακτική. Προσοχή σε ψιλά γράμματα συμβολαίων και όρων. Όσο για τη διάθεσή σας, μια νοσταλγία θα τη νιώσετε, ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο. Ξυπνούν αναμνήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προσωπικά σας ζητήματα μπαίνουν πρώτα στην ατζέντα της ημέρας γεγονός που προκαλεί ένα άγχος παραπάνω σήμερα. Η ρουτίνα σάς δυσκολεύει και αναζητάτε τρόπους για να αλλάξετε διάθεση. Στην περίπτωση που θέλετε να πείσετε κάποιον από την οικογένειά σας για κάτι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αφήστε τη συζήτηση για τις επομένες μέρες. Προσοχή σε υπερβολές και αφηρημάδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Σελήνη στον Τοξότη η διάθεσή σας είναι κάπως κλειστή. Έχετε έντονη τάση φυγής από τη ρουτίνα. Ομολογουμένως το φετινό καλοκαίρι σάς έχει κουράσει. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ρίξτε το στον ύπνο. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε το αυστηρό πρόγραμμα και μην είστε τόσο απόλυτοι με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Τοξότη λειτουργεί βοηθητικά προς τη διάθεσή σας. Αισθάνεστε έλξη για άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εθνικότητας και τρόπου σκέψης. Από το απόγευμα και μετά αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις και αγορές που θα μετανιώσετε. Το βράδυ επιστρέφετε στην πολυπόθητη χαλαρότητα, ειδικά αν κανονίσετε μια έξοδο με φίλους θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα συζητήσετε πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανησυχείτε για επαγγελματικά ζητήματα. Αυτό σε συνδυασμό με το φορτωμένο σας πρόγραμμα- σε περίπτωση που δεν κάνετε διακοπές- δημιουργεί πίεση. Το τετράγωνο Σελήνης- Ποσειδώνα ίσως φέρει δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας στη δουλειά. Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αύριο. Θέματα οικογενειακά και ζητήματα με παιδιά- αν είστε γονείς μπαίνουν επίσης στο μικροσκόπιο.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 16/08/2021 μέχρι τις 10/09/2021

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια