ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη θα σχηματίσει στην πορεία της μέρας τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ενώ και η χιαστί όψη Ερμή – Ουρανού δείχνει απρόοπτα που σχετίζονται με τεχνικά θέματα, θέματα διαδικτύου και γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και τη χρήση της τεχνολογίας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να μας γειώνει σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ρεαλιστή Αιγόκερω, το ζώδιο του Κρόνου κι ο Κρόνος φυσικά γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από 4,5 μήνες φαινομενικής αναδρομής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Η Σελήνη σε κόντρα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, από τον Αιγόκερω μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στην δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι με κάποιο απρόοπτο στο χώρο εργασίας σήμερα ή σε θέματα που αφορούν μέσα επικοινωνίας ή μέσα τεχνολογίας. Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στο χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε το κόστος που θα έχει ή τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη απέναντί σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών ενεργοποιεί με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον ανάδρομο Ερμή τον παράγοντα ασυνεννοησία που είναι έντονος αυτή την περίοδο. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε οικογενειακές σχέσεις όσο και σε επαγγελματικές. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις σήμερα.

ΛΕΩΝ: Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν την σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στην δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κόντρα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στο χώρο εργασίας ή της οικογένειας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε νοητικό επίπεδο, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες χωρίς να το πολυσκεφτείτε κι αργότερα να το μετανιώνετε. Ακόμη είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς γιατί η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη την διάρκεια της μέρας σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στην ζωή σας το επόμενο διάστημα είτε αυτές αφορούν κάτι πιο επιφανειακό όπως είναι η εμφάνιση σας είτε κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή σας όπως η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε! Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα ίσως χωρίς πολλά κέφια ή πιο κουρασμένους. Από την άλλη μπορεί η κατάσταση στο χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι. Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι και κάντε το πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη παραμένει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στον Αιγόκερω και η όψη της με τον ανάδρομο Ερμή με κάποιο τρόπο δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης όπου ο καθένας επιμένει στον δικό του τρόπο και στις δικές του προτεραιότητες και δεν ακούει τον άλλο. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Ζυγοί στις σχέσεις τους

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021